Blog

In de blogs blijft geen enkel onderwerp onbesproken. We bewandelen meerdere sporen: we vertrekken vanuit concrete probleemstellingen uit de praktijk en geven aan hoe FMCG365, Textile365 en Industry365 daaraan een oplossing geven. Of we behandelen in detail en aan de hand van illustraties een bepaalde functionaliteit van onze oplossingen. Soms is een event of een gebeurtenis aanleiding voor een leuk en vlot ad hoc artikel.

De reflectie van Ann

Licht dat reflecteert, levert onverwachte effecten op. Wat als Ann, de HR manager van Avento, reflecteert? Zelf blijft ze netjes uit de schijnwerpers; wel bekijkt ze het reilen en zeilen op kantoor maar ook daarbuiten met onbevangen, open blik. Misschien met de deskundige ogen van een echte people manager. So what? Reflecteer mee en kijk zo eens bij ons binnen. Je vindt Ann haar blogs door in de zoekbalk naar ‘HR’ te zoeken. Of door de emoticon die op elke afbeelding staat.

Avento sluit aan bij Cegeka
09-09-2022

Een belangrijke stap voor Avento. Het software bedrijf uit Mechelen wordt volledig geïntegreerd binnen Cegeka Business Solutions. De drie partners Tom Moortgat, An Vandingenen en Lee Yudhira blijven aan boord. “Dit is de kans om ons Product Fearless Leader nog sneller te internationaliseren.”

Lees meer >

Betere Product Visibility met ‘Product Performance’ van Fearless Leader
24-08-2022

Je kan verkoopanalyses – met name uit store checks – krachtiger maken dankzij de nieuwe feature ‘Product Performance’, dat de ontbrekende data in product visibility rapporten aanvult met relevante waarde. Dat kan vanaf nu inderdaad dankzij de nieuwe feature ‘Product Performance’ in de gespecialiseerde CRM-app Fearless Leader van Avento: is er voor een bepaald product in een bepaalde winkel geen registratie, dan neemt Fearless Leader de dichtst bij zijnde waarde en kan er alsnog een rapport worden getrokken. Met deze nieuwe feature verhoog je artificieel het rendement van je mensen, krijg je betere analyses en finaal dus ook betere business beslissingen voor betere Product Visibility.

Lees meer >

Zooms zijn toch leuk als het over fast moving consumer goods gaat
31-05-2022

A day in the life of Phoebe – Episode 7

“Ik heb vandaag al glazen gezien met een Baha Breeze, Big Tom Spiced Tomato Juice en Ginstberg Mineral Water erbij…” Iedereen komt elk uur van de dag in contact met een klant van Avento. Met een fast moving consumer good – van een bekend merk – dat met de gespecialiseerde FMCG/CPG-app Fearless Leader van Avento in de markt wordt gezet. Field medewerkers van die producenten gebruiken Fearless Leader voor hun CRM en XRM. Wil je weten welke vermaarde producten zo elke dag je pad kruisen, volg dan Phoebe en Vince, een bezorgde moeder en haar zoontje.

Lees meer >

Skip nooit je lunch, met Fearless Leader maak je er tijd voor
25-05-2022

A day in the life of Phoebe – Episode 6

Het lunchuurtje is tijd voor jezelf. En voor je maag. Iedereen komt elk uur van de dag in contact met een klant van Avento. Met een fast moving consumer good – van een bekend merk – dat met de gespecialiseerde FMCG/CPG-app Fearless Leader van Avento in de markt wordt gezet. Field medewerkers van die producenten gebruiken Fearless Leader voor hun CRM en XRM. Wil je weten welke vermaarde producten zo elke dag je pad kruisen, volg dan Phoebe en Vince, een bezorgde moeder en haar zoontje.

Lees meer >

“Ik ben altijd op tijd dankzij onze intelligente werkschema’s en GPS-routing die in de FMCG-app Fearles Leader zitten”
15-04-2022

A day in the life of Phoebe – Episode 5

Phoebe** is nu onderweg naar haar eerste POS – een kleine supermarkt in het stadscentrum. Haar taak is duidelijk en de instructies voor haar team zijn met de FMCG-app Fearless Leader zo geformuleerd én gecommuniceerd. Iedereen komt elk uur van de dag in contact met een klant van Avento. Met een fast moving consumer good – een bekend  merk  – dat met de gespecialiseerde FMCG/CPG-app Fearless Leader van Avento in de markt wordt gezet. Field medewerkers van die producenten gebruiken Fearless Leader voor hun CRM en XRM. Wil je weten welke vermaarde producten en klanten van Avento zo elke dag je pad kruisen, volg dan Phoebe en Vince, een bezorgde moeder en haar zoontje.

Lees meer >

“Verbazingwekkend hoe goede merchandising direct impact heeft op de visibiliteit”
15-03-2022

A day in the life of Phoebe – Episode 4

“Dadelijk zelf de baan op, maar eerst mijn team van field medewerkers nog aansturen met de FMCG-app Fearless Leader van Avento”. Iedereen komt elk uur van de dag in contact met een klant van Avento. Met een fast moving consumer good – een bekend  merk  – dat met de gespecialiseerde FMCG/CPG-app Fearless Leader van Avento in de markt wordt gezet. Field medewerkers van die producenten gebruiken Fearless Leader voor hun CRM en XRM. Wil je weten welke vermaarde producten en klanten van Avento zo elke dag je pad kruisen, volg dan Phoebe en Vince, een bezorgde moeder en haar zoontje.

Lees meer >

CRM: Over mannen, de Bru remedie & Duvel T-shirts
15-02-2022

A day in the life of Phoebe – Episode 3

“Maar dan haalt Hans haar plots bij de les op een toontje dat haar niet bevalt…” Iedereen komt elk uur van de dag in contact met een klant van Avento. Met een fast moving consumer good – een bekend  merk  – dat met de gespecialiseerde FMCG/CPG-app Fearless Leader van Avento in de markt wordt gezet. Field medewerkers van die producenten gebruiken Fearless Leader voor hun CRM en XRM. Wil je weten welke vermaarde producten zo elke dag je pad kruisen, volg dan Phoebe en Vince, een bezorgde moeder en haar zoontje.

Lees meer >

A day in the life of Phoebe – Episode 2
24-01-2022

“Ik koop hem over de middag Look-O-Look veters*”.

Iedereen komt elk uur van de dag in contact met een klant van Avento. Met een fast moving consumer good – een bekend  merk  – dat met de gespecialiseerde FMCG/CPG-app Fearless Leader van Avento in de markt wordt gezet. Field medewerkers van die producenten gebruiken Fearless Leader voor hun CRM en XRM. Wil je weten welke vermaarde producten zo elke dag je pad kruisen, volg dan Phoebe en Vince, een bezorgde moeder en haar zoontje.

Lees meer >

Avento helpt Pollet Water Group met CRM gebouwd op Microsoft en Resco.Net
06-01-2022

De Pollet Water Group is een holding die in meer dan 15 landen met bijna 30 bedrijven allerhande oplossingen aanbiedt voor waterbehandeling in de industrie en de residentiële en medische sector. Zij gaan bij  hun keuze voor een nieuw Customer Relations Management niet over één nacht ijs maar kiezen voor een zekere, schaalbare en efficiënte oplossing.  Avento, sinds jaar en dag partner van Microsoft en van Resco.Net, is trots het CRM-systeem voor de Pollet Water Group op permanente basis te mogen uitbouwen

Lees meer >