Blog

In de blogs blijft geen enkel onderwerp onbesproken. We bewandelen meerdere sporen: we vertrekken vanuit concrete probleemstellingen uit de praktijk en geven aan hoe FMCG365, Textile365 en Industry365 daaraan een oplossing geven. Of we behandelen in detail en aan de hand van illustraties een bepaalde functionaliteit van onze oplossingen. Soms is een event of een gebeurtenis aanleiding voor een leuk en vlot ad hoc artikel.

De reflectie van Ann

Licht dat reflecteert, levert onverwachte effecten op. Wat als Ann, de HR manager van Avento, reflecteert? Zelf blijft ze netjes uit de schijnwerpers; wel bekijkt ze het reilen en zeilen op kantoor maar ook daarbuiten met onbevangen, open blik. Misschien met de deskundige ogen van een echte people manager. So what? Reflecteer mee en kijk zo eens bij ons binnen. Je vindt Ann haar blogs door in de zoekbalk naar ‘HR’ te zoeken. Of door de emoticon die op elke afbeelding staat.

Fearless Leader helpt brouwers in constante ‘War for Attention’
07-12-2022

Naambekendheid en veel exposure zorgen voor meer consumptie, omzet, groei… Naambekendheid is bij manier van spreken de levensverzekering voor een bier. “Het is een constant gevecht voor aandacht. Zowel kleine, opkomende brouwerijen als gevestigde namen gebruiken de functionaliteiten van de CRM-app Fearless Leader om hun inspanningen zo precies mogelijk te richten en doseren,” weet Steven De Backer, product manager van de succesvolle app.

Lees meer >

Betere User Experience voor CRM in Fearless Leader leidt tot meer omzet
28-10-2022

De gespecialiseerde app Fearless Leader van Avento wordt nu nog performanter en zorgt voor betere resultaten op het terrein. Producten kunnen beter worden gepositioneerd, de consument wordt consequenter ‘geteased’ en er kan preciezer ingespeeld worden op zijn wensen. Hoe deze stijging van de verkoop gerealiseerd wordt? De app kreeg namelijk een serieuze boost op het vlak van User Experience voor CRM. De verbetering in de   schermopbouw en een optimalisatie van de gebruiksvriendelijkheid van de app zorgen voor meer zelfvertrouwen en tijdwinst bij de field-medewerkers en voor een stiptere uitvoering van de taken.  

Lees meer >

Steven De Backer blikt terug op Resco.NEXT conferentie in Lissabon

Op 6 oktober was Avento met zijn FMCG-app Fearless Leader prominent aanwezig op de internationale Resco.NEXT conferentie, ‘the Enterprise Mobility Event of the Year’ in Lissabon. Steven De Backer, product manager van Fearless Leader, zat er namelijk in het expert panel om zijn visie te geven over mobiel CRM en toekomstige mogelijkheden. En dat verwondert ons niet. Fearless Leader is een Europese topspeler die zijn de gebruikers een concurrentieel voordeel biedt dankzij de superieure offline beschikbaarheid van de app en zijn functies die specifiek voor de fast moving consumer goods ontwikkeld werden.

Lees meer >

Avento sluit aan bij Cegeka
09-09-2022

Een belangrijke stap voor Avento. Het software bedrijf uit Mechelen wordt volledig geïntegreerd binnen Cegeka Business Solutions. De drie partners Tom Moortgat, An Vandingenen en Lee Yudhira blijven aan boord. “Dit is de kans om ons Product Fearless Leader nog sneller te internationaliseren.”

Lees meer >

Betere Product Visibility met ‘Product Performance’ van Fearless Leader
24-08-2022

Je kan verkoopanalyses – met name uit store checks – krachtiger maken dankzij de nieuwe feature ‘Product Performance’, dat de ontbrekende data in product visibility rapporten aanvult met relevante waarde. Dat kan vanaf nu inderdaad dankzij de nieuwe feature ‘Product Performance’ in de gespecialiseerde CRM-app Fearless Leader van Avento: is er voor een bepaald product in een bepaalde winkel geen registratie, dan neemt Fearless Leader de dichtst bij zijnde waarde en kan er alsnog een rapport worden getrokken. Met deze nieuwe feature verhoog je artificieel het rendement van je mensen, krijg je betere analyses en finaal dus ook betere business beslissingen voor betere Product Visibility.

Lees meer >

Zooms zijn toch leuk als het over fast moving consumer goods gaat
31-05-2022

A day in the life of Phoebe – Episode 7

“Ik heb vandaag al glazen gezien met een Baha Breeze, Big Tom Spiced Tomato Juice en Ginstberg Mineral Water erbij…” Iedereen komt elk uur van de dag in contact met een klant van Avento. Met een fast moving consumer good – van een bekend merk – dat met de gespecialiseerde FMCG/CPG-app Fearless Leader van Avento in de markt wordt gezet. Field medewerkers van die producenten gebruiken Fearless Leader voor hun CRM en XRM. Wil je weten welke vermaarde producten zo elke dag je pad kruisen, volg dan Phoebe en Vince, een bezorgde moeder en haar zoontje.

Lees meer >

Skip nooit je lunch, met Fearless Leader maak je er tijd voor
25-05-2022

A day in the life of Phoebe – Episode 6

Het lunchuurtje is tijd voor jezelf. En voor je maag. Iedereen komt elk uur van de dag in contact met een klant van Avento. Met een fast moving consumer good – van een bekend merk – dat met de gespecialiseerde FMCG/CPG-app Fearless Leader van Avento in de markt wordt gezet. Field medewerkers van die producenten gebruiken Fearless Leader voor hun CRM en XRM. Wil je weten welke vermaarde producten zo elke dag je pad kruisen, volg dan Phoebe en Vince, een bezorgde moeder en haar zoontje.

Lees meer >

“Ik ben altijd op tijd dankzij onze intelligente werkschema’s en GPS-routing die in de FMCG-app Fearles Leader zitten”
15-04-2022

A day in the life of Phoebe – Episode 5

Phoebe** is nu onderweg naar haar eerste POS – een kleine supermarkt in het stadscentrum. Haar taak is duidelijk en de instructies voor haar team zijn met de FMCG-app Fearless Leader zo geformuleerd én gecommuniceerd. Iedereen komt elk uur van de dag in contact met een klant van Avento. Met een fast moving consumer good – een bekend  merk  – dat met de gespecialiseerde FMCG/CPG-app Fearless Leader van Avento in de markt wordt gezet. Field medewerkers van die producenten gebruiken Fearless Leader voor hun CRM en XRM. Wil je weten welke vermaarde producten en klanten van Avento zo elke dag je pad kruisen, volg dan Phoebe en Vince, een bezorgde moeder en haar zoontje.

Lees meer >