Blog

In de blogs blijft een enkel onderwerp blijft onbesproken. We bewandelen meerdere sporen: we vertrekken vanuit concrete probleemstellingen uit de praktijk en geven aan hoe FMCG365, Textile365 en Industry365 daaraan een oplossing geven. Of we behandelen in detail en aan de hand van illustraties een bepaalde functionaliteit van onze oplossingen. Soms is een event of een gebeurtenis aanleiding voor een leuk en vlot ad hoc artikel.

FMCG365 Event – 2019
06-06-2019

Nieuwe dag in de week ontdekt!

“Slechte planning leidt volgens bijna 70 procent van de gepeilde Sales, CRM en Marketingmanagers tot – hou je vast – 5 tot 10 uur verloren tijd per werkweek. Dat bleek uit de antwoorden die de aanwezige key players op ons FMCG365 event gaven. Het tijdsverlies door slechte planning loopt met andere woorden op tot – of overschrijdt – een volledige werkdag per werkweek van 40 uur,” aldus Tom Moorgat, CEO van Avento.

Lees meer >

Spontane woorden van klanten: we hebben ze alleen verzameld!
08-05-2019

Geen sterker statement dan de lofzang door tevreden klanten. We hebben die woorden zelf verzameld. Toegegeven. En we hebben voor onze oplossingen weinig concurrentie,  klanten brengen klanten aan. Dat is inderdaad zo. Op vlak van CRM valt bovendien vaak heel wat  progressie te maken, te beginnen met mobiel CRM. U heeft 100% gelijk. Quick wins, denkt u misschien. Lees dan even mee want de getuigenissen hieronder geven een goed beeld van wat we zoal kunnen.

Lees meer >

Lente-update van Resco.net geeft FMCG365 nog meer spierballen
26-04-2019

FMCG365, de mobiele CRM-oplossing van Avento, heeft al heel wat spierballen. U leest er in onze blogs regelmatig over. Die kunnen we nog meer oppompen met volgende features: gemakkelijker te customizen, nog beter conflictbeheer tussen gebruikers, verbeterde navigatie, efficiënter schermgebruik en een snellere synchronisatie die ook echt grote datavolumes aankan.

Lees meer >

SharePoint verhuist van Mechelen naar Mechelen
19-04-2019

‘Fearless’ Avento zet er voortaan de schouders onder. Telenet stopt met de hosting van SharePoint, het Microsoft platform, en stelde bestaande klanten Avento voor als nieuwe SharePoint host. SharePoint komt op die manier zo dicht bij huis als mogelijk is. Van de Liersesteenweg naar de Schaliënhoevedreef bij Avento, een kleine afstand maar een grote sprong.

Lees meer >

No fear of thirst this summer!
18-04-2019

Krijgen we een kurkdroge zomer? Of eentje die eerder uitnodigt tot een warme koffie? Geen probleem. Die verfrissende cocktail of warme koffie is met FMCG365 – Avento’s mobiele CRM oplossing – altijd binnen handbereik. In de eerste plaats binnen het handbereik van field managers, marketing mensen en – uiteraard – CEO’s 😉

Lees meer >

Boksen in een ronde ring: 4 redenen om dat te doen met FMCG365
19-02-2019

Tournée Minérale is een vaste waarde. FMCG365 is dat in de drank- en voedingssector ondertussen ook. Tournée en FMCG zijn zelfs partners in crime, want een marketinguitdaging als de alcoholvrije maand is echt de gedroomde test voor Avento’s mobiele CRM-oplossing. We zetten de vier meest evidente redenen daarvoor in the picture. Maar boksen in een ronde ring? Dat leggen we eerst even uit.

Lees meer >

I love FMCG365 (m/v)
14-02-2019

Valentijn is een dag om met complimentjes te strooien. Naar uw geliefde uiteraard, en die complimentjes blijven netjes onder jullie tweetjes. Maar als u nu eens weg bent van uw beste en onmisbare partner op de werkvloer. Waarom zou u hem/haar niet een bloemetje toewerpen?

Lees meer >

Acties! Voor elke vraag en voor elk weertype
04-02-2019

FMCG365 – Actietools

Efficiënt CRM houdt rekening met specifieke taken en uit te voeren surveys. Die kunnen in de mobiele CRM-oplossing van Avento snel, gestructureerd en volledig op maat uitgevoerd worden. Bereid uw acties voor en laat ze starten wanneer u dat wil… of wanneer het weer dat wil.

Lees meer >