Blog

In de blogs blijft een enkel onderwerp blijft onbesproken. We bewandelen meerdere sporen: we vertrekken vanuit concrete probleemstellingen uit de praktijk en geven aan hoe FMCG365, Textile365 en Industry365 daaraan een oplossing geven. Of we behandelen in detail en aan de hand van illustraties een bepaalde functionaliteit van onze oplossingen. Soms is een event of een gebeurtenis aanleiding voor een leuk en vlot ad hoc artikel.

Time with targeted customers = More Money
02-08-2019

‘Time is money’, wordt toegeschreven aan de 18de eeuwse Amerikaanse wetenschapper Benjamin Franklin, de man die voor het eerst elektriciteit beschreef. Dat is lang geleden. Tegenwoordig is bovenstaande titel minstens even juist. Tijd besteed aan de klanten met het grootste potentieel staat gelijk met aanzienlijk hogere opbrengsten. Met deze woorden hebben we elegant het dilemma van het Customer Relations Management (CRM) ingeleid. Er zijn te veel potentieel interessante klanten en te weinig mensen om ze allemaal snel én goed te bedienen.

Lees meer >

Een fieldmedewerker start zijn dag en neemt mee: een rolmeter (2m)
12-07-2019

Een fieldmedewerker start zijn dag en neemt mee: routeplan en wegenkaart, clipboard, pen en een rolmeter (Stanley of ander merk, 2 meter is voldoende). In tijden voor de smartphone zou dit niet gedateerd klinken. En je ziet ze nu soms zelfs nog staan: vertegenwoordigers met clipboard tussen de winkelrekken. Notities maken. Maar als ze de SKU’s tellen of hun meter uithalen, zijn ze toch een beetje op hun hoede om niet op de vingers te worden gekeken (ze zijn er zich misschien van bewust dat ze een beetje wandelende anachronismen zijn).

Lees meer >

Avento krijgt drie voeten aan grond in Frankrijk
11-07-2019

Avento bespeelt met succes de Franse markt. De specialist in mobiel customer relations management (CRM) en digitale transformatie krijgt er meer dan een voet aan de grond. Drie Franse bedrijven – twee multinationals actief in verf en wijn, en een nationale speler in de agro business – doen een beroep op Avento om hun vertegenwoordigers en mensen op het terrein te ondersteunen met de mobiele CRM app FMCG365.  Het nieuws werd ook opgepikt door Made in Mechelen.

Lees meer >

Avento voor een dagje ‘Fearless leading in the trees’
09-07-2019

U kent ons als ‘Fearless leading in the field’ met onze mobiele CRM oplossingen. Wel, tijdens de teambuildingsdag op 20 juni waren we zelf even ‘Fearless leading in the trees’. Als afsluiter zijn we namelijk met het voltallige team het gloednieuwe ‘Fietsen door de bomen’ gaan uittesten in Hechtel-Eksel. U weet wel: Limburgs tweede grote fietsattractie na het al wereldberoemde ‘Fietsen door het water’. Zeer leuk, ook het diner nadien want dennenlucht scherpt de honger aan.

Lees meer >

Win een dag extra per week! Gratis bij aanschaf FMCG365
21-06-2019

Wat als het Bruto Nationaal Product van ons land van de ene maand op de andere 20 procent hoger zou liggen? Wat als de Rode Duivels nog 20 procent meer doelpunten zouden scoren? Als Victor Campenaerts volgend uurrecord 20 procent sneller zou fietsen. Als je zelf kilo’s of centimeters kon weggommen of toevoegen? Een Aardverschuiving. Een Metamorfose. Een Ongelooflijke Stunt. Hoofdletters en uitroeptekens tekort.

Lees meer >

Avento op Kanaal Z met Charlier-Brabo Group
17-06-2019

Even melden dat we op TV zijn geweest, want uiteraard zijn we daar fier op. In het onderstaande filmpje hoor je General Manager Bart Vangramberen op Kanaal Z uitlegt hoe Charlier-Brabo Group (CBG) met Avento digitaliseert en de stap zet van middelgrote naar grote KMO.

Lees meer >

FMCG365 Event – 2019
06-06-2019

Nieuwe dag in de week ontdekt!

“Slechte planning leidt volgens bijna 70 procent van de gepeilde Sales, CRM en Marketingmanagers tot – hou je vast – 5 tot 10 uur verloren tijd per werkweek. Dat bleek uit de antwoorden die de aanwezige key players op ons FMCG365 event gaven. Het tijdsverlies door slechte planning loopt met andere woorden op tot – of overschrijdt – een volledige werkdag per werkweek van 40 uur,” aldus Tom Moorgat, CEO van Avento.

Lees meer >

Spontane woorden van klanten: we hebben ze alleen verzameld!
08-05-2019

Geen sterker statement dan de lofzang door tevreden klanten. We hebben die woorden zelf verzameld. Toegegeven. En we hebben voor onze oplossingen weinig concurrentie,  klanten brengen klanten aan. Dat is inderdaad zo. Op vlak van CRM valt bovendien vaak heel wat  progressie te maken, te beginnen met mobiel CRM. U heeft 100% gelijk. Quick wins, denkt u misschien. Lees dan even mee want de getuigenissen hieronder geven een goed beeld van wat we zoal kunnen.

Lees meer >

Lente-update van Resco.net geeft FMCG365 nog meer spierballen
26-04-2019

FMCG365, de mobiele CRM-oplossing van Avento, heeft al heel wat spierballen. U leest er in onze blogs regelmatig over. Die kunnen we nog meer oppompen met volgende features: gemakkelijker te customizen, nog beter conflictbeheer tussen gebruikers, verbeterde navigatie, efficiënter schermgebruik en een snellere synchronisatie die ook echt grote datavolumes aankan.

Lees meer >

SharePoint verhuist van Mechelen naar Mechelen
19-04-2019

‘Fearless’ Avento zet er voortaan de schouders onder. Telenet stopt met de hosting van SharePoint, het Microsoft platform, en stelde bestaande klanten Avento voor als nieuwe SharePoint host. SharePoint komt op die manier zo dicht bij huis als mogelijk is. Van de Liersesteenweg naar de Schaliënhoevedreef bij Avento, een kleine afstand maar een grote sprong.

Lees meer >