Blog

In de blogs blijft geen enkel onderwerp onbesproken. We bewandelen meerdere sporen: we vertrekken vanuit concrete probleemstellingen uit de praktijk en geven aan hoe FMCG365, Textile365 en Industry365 daaraan een oplossing geven. Of we behandelen in detail en aan de hand van illustraties een bepaalde functionaliteit van onze oplossingen. Soms is een event of een gebeurtenis aanleiding voor een leuk en vlot ad hoc artikel.

De reflectie van Ann

Licht dat reflecteert, levert onverwachte effecten op. Wat als Ann, de HR manager van Avento, reflecteert? Zelf blijft ze netjes uit de schijnwerpers; wel bekijkt ze het reilen en zeilen op kantoor maar ook daarbuiten met onbevangen, open blik. Misschien met de deskundige ogen van een echte people manager. So what? Reflecteer mee en kijk zo eens bij ons binnen. Je vindt Ann haar blogs door in de zoekbalk naar ‘HR’ te zoeken. Of door de emoticon die op elke afbeelding staat.

Planning maken met Fearless Leader: 3 features voor superieur resultaat
21-12-2020

“De soepele planningsmogelijkheden en verfijnde routeberekening van Fearless Leader, de mobiele CRM app van Avento, worden door field medewerkers geapprecieerd. De app kent je en maakt het je helemaal naar je zin. Fearless Leader zorgt voor werkcomfort, efficiëntie en dus werkplezier,” zegt product manager Steven de Backer van Fearless Leader. Lees meer >

Avento dit jaar opnieuw bij de topfavorieten van Resco.net

Na winnaar van de Innovation Award van Resco.net in 2019, is Avento ook dit jaar in de topfavorieten terecht gekomen van de Slovaakse reus in mobiele digitale diensten. Zowel in de categorie ‘Partner of the Year’ als voor de ‘Innovation Award’ behoorde Avento tot het selectie kransje van finalisten. “Daar moeten we fier op zijn. Er namen meer dan 300 partners deel aan de conferentie. Resco is misschien nog niet zo’n klinkende naam, het is  wel een absolute leider en game changer in mobiel CRM,” aldus Avento’s CEO Tom Moortgat. Lees meer >

Geïntegreerd Assortment Management: De motor voor efficiënte marketing
25-11-2020

Field medewerkers in de sector van de fast moving consumer goods ontgroeien stilaan de Excel-files. Steeds vaker zijn ze uitgerust met Fearless Leader, de mobiele CRM-app van Avento. . De motor van Fearless Leader krijgt er nog enkele PK’s bij want de mogelijkheden van Fearless Leader voor Assortment Management worden nog uitgebreid. “Duidelijk een schot in de roos”, aldus Steven De Backer van Avento. Lees meer >

Fearless Leader, what’s in a name
28-10-2020

Je weet ondertussen zonder twijfel dat Fearless Leader de nieuwe naam is voor Avento’s veel geloofde mobiele CRM app. Zijn oude naam vergeten we, maar we onthouden natuurlijk wel dat Fearless Leader vooral ingezet wordt in de Fast Moving Consumer Goods. Zo helpt Fearless Leader de field medewerkers van Mentos, Coca-Cola, Westmalle, Duvel, AA Drinks en andere illustere merken bij hun commerciële werk op het terrein. Lees meer >

Fearless Leader, de spits die overal scoort voor Avento
07-09-2020

Grote voetballers krijgen een bijnaam. Maradonna werd Pluisje genoemd. De Vlo, dat is nog altijd Messi. Pelé was niet zijn echte naam maar iedereen weet natuurlijk wie het is. Onze FMCG 365 mobiele CRM-app speelt internationaal ook echt de pannen van het dak, maar bekt niet echt vlot.

Lees meer >

“Twee Corona’s kopen – 1 Mort Subite gratis”

Het was de slogan van een Shop & Go van Delhaize in Brussel. “De klanten vinden het grappig,” aldus het personeel, maar de Delhaize-top heeft er begin maart al heel snel een eind aan gemaakt. Waar willen we naartoe door deze oude koe uit de sloot te halen?

Corona is geen oude koe. De pandemie ligt aan de basis van wansmakelijke/gesmaakte promo’s zoals hierboven. Corona zorgt voor lockdowns al dan niet plaatselijk en niet te voorspellen. Zorgt voor verstoringen in het consumptiepatroon – meer wijn thuis? – en voor mogelijke onderbrekingen in de productie.

Lees meer >

Werken op een wolk van Microsoft

Corona heeft veel zaken scherp gesteld en doet dat nog altijd. Een van de weinige positieve neveneffecten van de pandemie is dat de arbeidsorganisatie versoepeld werd met soms verplicht thuiswerk – en dat bedrijven grote stappen vooruit zetten wat betreft migratie/integratie in the cloud.

Lees meer >