Open academy

Avento beschikt over een Open Academy waar u al onze trainingen en Vtorials kan raadplegen. Onze technologie is gebruiksvriendelijk en in 3 kliks voert u elke actie uit. De gebruikersinterface van Microsoft Dynamics 365, de basis van onze mobiele CRM-systemen, zet sterk in op gebruiksvriendelijkheid, efficiëntie, samenwerking, flexibiliteit en bedrijfsinzicht. Toch is het nuttig om alle functionaliteiten en ook de meer gesofisticeerde mogelijkheden te leren kennen. Fearless leading in the field gaat sneller met easy learning. Avento heeft voor zijn FMCG365, Textile365 en Industry365 daarom leerfaciliteiten ter beschikking die aan elke behoefte tegemoet komen. Centraal staan de Vtorials die telkens in ongeveer 2 minuutjes snel een praktische tip aanreiken.

Training

Training is een cruciaal onderdeel om de gebruiker te kunnen ondersteunen in een succesvol gebruik van de FMCG365, Industry365 of Textile365 oplossing. Stel uw training op maat samen in functie van uw behoefte. Avento begeleidt uw team onbevreesd doorheen uw digitale transformatie en gaat samen met u door weer en wind voor 100% gebruikersadoptie.


training

Vtorials

Ontdek de Vtorials van onze Open academy. Een reeks van praktische video’s gidsen u door typische gebruikersvragen. Elke Vtorial op zich is beknopt, direct bruikbaar en vereist geen kennis van de andere Vtorials. Samen vormen ze een totale en vooral handige handleiding. “On Demand” bijleren op elk moment van de dag waar u ook bent, is noodzakelijk voor field managers.


vtorials

Customized Vtorials

Wilt u al uw medewerkers in een keer uitleggen hoe ze met de tool overweg moeten of wilt u een op maat gemaakte Vtorial achter de hand hebben voor wanneer uw medewerkers de rode draad even kwijt zijn? Dan zijn onze gepersonaliseerde video-instructies iets voor u.


Customized Vtorials