FMCG Market

U bent producent of verdeler van consumentengoederen zoals voeding, drank, huishoudartikelen, cosmetica, elektro-artikelen… De consument vindt uw goederen veelal via de Retail en Out of home kanalen.

U bent field merchandiser, field sales of field promotor. Uw werkterrein is typisch in de Retail en de Out of home kanalen voor consumentengoederen.

Vraag een FMCG365 Trial Version aan

Ontdek FMCG365 op Microsoft AppSource

Challenge

In het nastreven van uw ambitie om uw “Customer Engagement” continue te verbeteren, komt u typisch volgende challenges tegen:

  • Hoe versnellen we onze weg naar “The Perfect Store” en “Perfect Visibility”?
  • Spenderen we de juiste tijd bij de juiste klant en het juiste kanaal?
  • Hoe zorgen we ervoor dat we steeds ‘ad hoc’ de juiste informatie over de klant en het kanaal bij de hand hebben?
  • Hoe optimaliseren we onze field resource planning voor optimale dekking van de regio?
  • Hoe creëren we transparantie in cruciale klanten/kanaal-informatie doorheen de volledige organisatie, terwijl we tegelijkertijd administratie reduceren?
  • Hoe kunnen we ons sterker verbinden met onze klanten en hen tijd besparen?
  • Hoe kunnen we predictieve analyses inzetten om de juiste keuzes te maken?

FMCG365 Solution

FMCG365 is gebaseerd op deze industriestandaarden en optimaliseert elke rol binnen uw organisatie om zo uw dagelijkse FMCG-activiteiten snel te beheren. Met onze oplossing willen we gebruikers van achter hun bureau halen en een maximale ontplooiing op het terrein mogelijk maken. Dankzij de naadloze interactie tussen de kantoormedewerkers en de buitendienstmedewerkers biedt FMCG365 een geïntegreerde oplossing voor een optimale Customer Engagement.

Leadership

Echt leiderschap ligt enkel binnen bereik met merkentrouw of customer loyalty. Om die op te bouwen, hebt u een plan met klare doelstellingen nodig. Avento helpt u om dit op te stellen en uit te voeren. Dankzij het FMCG365 business platform kunt u gemakkelijk checken hoe alles verloopt en krijgt u inzichten en data om acties te verbeteren.

Industry365

Bekijk onze ‘FMCG’ referenties