FMCG Market

U bent actief in de FMCG-market. Dankzij FMCG365 overwint u alle challenges waarmee u in het gevecht om de gunst van de wispelturige consument geconfronteerd wordt in retail en out of home kanalen. Of u nu producent of verdeler bent; of u nu CEO, category manager, director, marketing director, field sales manager, planner of analyst… bent.

Vraag een FMCG365 Trial Version aan

Ontdek FMCG365 op Microsoft AppSource

Download White Paper over CRM Specificaties voor FMCG

Challenge

In het nastreven van uw ambitie om uw “Customer Engagement” continue te verbeteren, komt u typisch volgende challenges tegen:

  • Hoe versnellen we onze weg naar “The Perfect Store” en “Perfect Visibility”?
  • Spenderen we de juiste tijd bij de juiste klant en het juiste kanaal?
  • Hoe zorgen we ervoor dat we steeds ‘ad hoc’ de juiste informatie over de klant en het kanaal bij de hand hebben?
  • Hoe optimaliseren we onze field resource planning voor optimale dekking van de regio?
  • Hoe creëren we transparantie in cruciale klanten/kanaal-informatie doorheen de volledige organisatie, terwijl we tegelijkertijd administratie reduceren?
  • Hoe kunnen we ons sterker verbinden met onze klanten en hen tijd besparen?
  • Hoe kunnen we predictieve analyses inzetten om de juiste keuzes te maken?

FMCG365 Solution

FMCG365 is gebaseerd op deze industriestandaarden en optimaliseert elke rol binnen uw organisatie om zo uw dagelijkse FMCG-activiteiten snel te beheren. Met onze oplossing willen we gebruikers van achter hun bureau halen en een maximale ontplooiing op het terrein mogelijk maken. Dankzij de naadloze interactie tussen de kantoormedewerkers en de buitendienstmedewerkers biedt FMCG365 een geïntegreerde oplossing voor een optimale Customer Engagement.

Leadership

Echt leiderschap ligt enkel binnen bereik met merkentrouw of customer loyalty. Om die op te bouwen, hebt u een plan met klare doelstellingen nodig. Avento helpt u om dit op te stellen en uit te voeren. Dankzij het FMCG365 business platform kunt u gemakkelijk checken hoe alles verloopt en krijgt u inzichten en data om acties te verbeteren.

Industry365

Bekijk onze ‘FMCG’ referenties

FMCG Blog

FMCG365 is equipped with very user-friendly planning possibilities. This way, your people can fully invest their time in visits to clients.
Iedereen een kei in planning met Avento
05-12-2018

FMCG365 – Planningstools

Efficiënt CRM is ondenkbaar zonder de mogelijkheid om werkschema’s snel en soepel aan te passen. Bij het managen van een klantenrelaties bent u nu eenmaal afhankelijk van de agenda’s van anderen. Binnen een FMCG-omgeving komt daar nog bij dat er met gerichte acties en hun uitrol – store checks, sales support, supply management – kort op de bal moet worden gespeeld.


Lees meer >
Just like last year, Avento will be one of the many exhibitors at Horeca Expo. With our mobile CRM solution FMCG365, we will be strongly represented in the food and drink industry.
Where were you during Horeca Expo???
31-10-2018

Wat Duvel, Java en Westmalle bij Avento tijdens Horeca Expo komen doen? Het zijn leading brands in de Fast Moving Consumer Goods die al enige tijd op ons FMCG365 vertrouwen voor hun mobile CRM.


Lees meer >
Master data zijn gegevens uit de kern van uw bedrijfsprocessen en de relaties hiertussen.
Drie pro’s van Avento’s account card
15-10-2018

FMCG365 – Master data

Avento’s FMCG365 is een mobiele CRM-oplossing met een set van krachtige kwaliteiten die uw leading positie verder kan versterken. FMCG365 is gebaseerd op de gangbare standaarden in de FMCG-markt en is eenvoudig configureerbaar naar de specifieke gebruiken in uw onderneming. In deze reeks lichten we alle functies toe.


Lees meer >