FMCG Market

U bent actief in de FMCG-market. Dankzij FMCG365 overwint u alle challenges waarmee u in het gevecht om de gunst van de wispelturige consument geconfronteerd wordt in retail en out of home kanalen. Of u nu producent of verdeler bent; of u nu CEO, category manager, director, marketing director, field sales manager, planner of analyst… bent.

Vraag een FMCG365 Trial Version aan

Ontdek FMCG365 op Microsoft AppSource

Download White Paper over CRM Specificaties voor FMCG

Challenge

In het nastreven van uw ambitie om uw “Customer Engagement” continue te verbeteren, komt u typisch volgende challenges tegen:

  • Hoe versnellen we onze weg naar “The Perfect Store” en “Perfect Visibility”?
  • Spenderen we de juiste tijd bij de juiste klant en het juiste kanaal?
  • Hoe zorgen we ervoor dat we steeds ‘ad hoc’ de juiste informatie over de klant en het kanaal bij de hand hebben?
  • Hoe optimaliseren we onze field resource planning voor optimale dekking van de regio?
  • Hoe creëren we transparantie in cruciale klanten/kanaal-informatie doorheen de volledige organisatie, terwijl we tegelijkertijd administratie reduceren?
  • Hoe kunnen we ons sterker verbinden met onze klanten en hen tijd besparen?
  • Hoe kunnen we predictieve analyses inzetten om de juiste keuzes te maken?

FMCG365 Solution

FMCG365 is gebaseerd op deze industriestandaarden en optimaliseert elke rol binnen uw organisatie om zo uw dagelijkse FMCG-activiteiten snel te beheren. Met onze oplossing willen we gebruikers van achter hun bureau halen en een maximale ontplooiing op het terrein mogelijk maken. Dankzij de naadloze interactie tussen de kantoormedewerkers en de buitendienstmedewerkers biedt FMCG365 een geïntegreerde oplossing voor een optimale Customer Engagement.

Leadership

Echt leiderschap ligt enkel binnen bereik met merkentrouw of customer loyalty. Om die op te bouwen, hebt u een plan met klare doelstellingen nodig. Avento helpt u om dit op te stellen en uit te voeren. Dankzij het FMCG365 business platform kunt u gemakkelijk checken hoe alles verloopt en krijgt u inzichten en data om acties te verbeteren.

Industry365

Bekijk onze ‘FMCG’ referenties

FMCG Blog

FMCG365 Event – 2019
FMCG365 Event – 2019
06-06-2019

Nieuwe dag in de week ontdekt!

“Slechte planning leidt volgens bijna 70 procent van de gepeilde Sales, CRM en Marketingmanagers tot – hou je vast – 5 tot 10 uur verloren tijd per werkweek. Dat bleek uit de antwoorden die de aanwezige key players op ons FMCG365 event gaven. Het tijdsverlies door slechte planning loopt met andere woorden op tot – of overschrijdt – een volledige werkdag per werkweek van 40 uur,” aldus Tom Moorgat, CEO van Avento.


Lees meer >
No fear of thirst this summer!
No fear of thirst this summer!
18-04-2019

Krijgen we een kurkdroge zomer? Of eentje die eerder uitnodigt tot een warme koffie? Geen probleem. Die verfrissende cocktail of warme koffie is met FMCG365 – Avento’s mobiele CRM oplossing – altijd binnen handbereik. In de eerste plaats binnen het handbereik van field managers, marketing mensen en – uiteraard – CEO’s 😉


Lees meer >
Boksen in een ronde ring: 4 redenen om dat te doen met FMCG365
Boksen in een ronde ring: 4 redenen om dat te doen met FMCG365
19-02-2019

Tournée Minérale is een vaste waarde. FMCG365 is dat in de drank- en voedingssector ondertussen ook. Tournée en FMCG zijn zelfs partners in crime, want een marketinguitdaging als de alcoholvrije maand is echt de gedroomde test voor Avento’s mobiele CRM-oplossing. We zetten de vier meest evidente redenen daarvoor in the picture. Maar boksen in een ronde ring? Dat leggen we eerst even uit.


Lees meer >