Onze whitepapers

Digitaliseren & cloud: boek je vlucht bij Microsoft

De eerste concrete digitaliseringen waren wellicht Word, Excel en PowerPoint, de veel gebruikte tools in de eerste versies van Microsofts Office. Dat is zo’n 30 jaar geleden en Office is intussen zo een vanzelfsprekendheid dat PowerPoint net als Pampers en Cola meer als een naamwoord wordt ervaren dan als een merknaam. Die eerste stap heeft iedereen gezet.

Mobiel CRM kopen: Bent u de belaagde mammoet of de jager?

Dus u denkt dat het installeren van een mobiel CRM u een voorsprong geeft op de concurrentie? Met veel zorg een pakket selecteren, installeren, mensen trainen en klaar. Maar zo eenvoudig is het blijkbaar niet? Ik ben dus goed fout bezig?? U begint zich misschien al te identificeren met de goedmoedige en onwetende mammoet die op het punt staat de verkeerde stap te zetten en onherroepelijk vast komt te zitten.

CRM Specificaties voor FMCG

Deze white paper beschrijft de belangrijkste uitdagingen binnen FMCG betreffende het opzetten en uitvoeren van een winnende commerciële strategie. Deze white paper belicht de specificaties van een sterke CRM om deze uitdagingen het hoofd te bieden.