Blogs

In de blogs blijft geen enkel onderwerp onbesproken. We bewandelen meerdere sporen: we vertrekken vanuit concrete probleemstellingen uit de praktijk en geven aan hoe FMCG365, Textile365 en Industry365 daaraan een oplossing geven. Of we behandelen in detail en aan de hand van illustraties een bepaalde functionaliteit van onze oplossingen. Soms is een event of een gebeurtenis aanleiding voor een leuk en vlot ad hoc artikel.

Lees onze blogposts

Evenementen

Volg ons op al onze evenementen, beurzen, expo’s en ook als we leuke dingen doen. Webinars, Digital First, onze Fearless Family Day, ons eigen FMCG365 event… Avento slaagt er in op te vallen en van zich te doen spreken. Daarvoor hoeven we zelfs niet met de spierballen te rollen. Hier vindt u uiteraard ook de aangekondigde events en de inschrijfmodules.

Bekijk onze evenementen

White paper

In de white papers beschrijven we problemen, oplossingen en handige tips & tricks die zich voordoen in de business van onze klanten. Of u nu CEO, category manager, director, marketing director, field sales manager, planner of analyst… bent. Er valt altijd iets te leren.

Lees onze white papers