Evenementen

Volg ons op beurzen, expo’s en ook als we leuke dingen doen.

Horeca Expo
12-02-2018

Flanders Expo Gent

Hoewel het geen evidente actie is voor een bedrijf als Avento, voelden wij ons wel perfect op onze plaats op de HorecaExpo 2017. Van 19 tot 23 november stond Avento op de beurs in Gent, niet voor de beursgangers maar voor de exposanten.

“We waren daar een vreemde eend in de bijt. Onze actie is voor een IT-bedrijf dan ook heel atypisch. Aan onze stand konden we geïnteresseerden – beslissingsnemers van andere exposanten dus – in een gezellige sfeer ontvangen. Op tablets en tv-schermen gaven we demo’s van onze oplossingen,” aldus Steven Joris, Sales en Development Manager. “Dat is zeker zinvol want voor heel wat professionals is een sterke CRM voor field-acties nog altijd een abstract gegeven.”

Fearless Family Day
15-10-2017

Circuit Zolder

Avento slaat dit jaar een nieuwe koers in. Dit werd gevierd met een familiedag op het Circuit van Zolder tijdens hét evenement van het jaar, de Nascar Finals en Belcar Race. Er werd een tipje van de sluier opgelicht van de nieuwe toekomstplannen en de nieuwe huisstijl van Avento. Maar de dag stond vooral in het teken van samenzijn en gezelligheid.

Er viel heel wat te beleven: een rondleiding achter de schermen, een gridwalk, karting, fotoshoot… en nog veel meer.

Bedankt aan iedereen om er samen met ons een onvergetelijke dag van te maken!

Digital First
19-10-2017

Tour & Taxis – Brussel

Digital First is gekend om de nieuwste technologieën, marktevoluties en trends in de kijker te zetten. Digital First laat u zien hoe de digitale evolutie bedrijven, overheden en consumenten veranderden.

Fearless field test

Ook Avento draagt bij aan deze digitale transformatie. Kom zelf testen hoe field proof uw bedrijf is en doe Avento’s Fearless Field Test. De test gaat na of uw werknemers in de buitendienst onderweg hun bestanden kunnen raadplegen, toegang hebben tot internet, rapporten kunnen trekken met de behaalde resultaten van die dag… Kortom, de test laat zien of uw business future proof is.

Keynote speaker

Tom Moortgat (Managing Director) reikt als keynote speaker aan over welke digitale oplossingen Avento beschikt om de commerciële buitendienst te ondersteunen en op te volgen. Maar ook andere thema’s zoals Internet of Things, Artificial Intelligence en Social komen aan bod

Machine Learning & The Internet of Things: FMCG & RETAIL
12-02-2018

De toekomst begint nu

Machine Learning (ML) en Het Internet of Things (IoT) zijn ook in de FMCG- & retailsector vandaag meer dan ooit aan de orde. We kunnen niet meer om de Digitale Transformatie heen. Maar hoe gaat u hier mee om?

Hoe baant u zich ‘in the field’ een weg door de massa van instromende data en hoe laat u deze data voor u werken? En vooral: Hoe en welke ML- en IoT-technologieën kunnen u hierbij ondersteunen?

Dit B2B event toont aan hoe innovatieve technologie wordt ingezet voor ‘Assortment Improvement’ en ‘Field Resource Optimisation’ (Territory Management).

Een event op maat van de CEO, Sales Director, Field Sales Director, Marketing Director en IT Business Director.
Lees meer >