Missie

Tegen 2030 willen we uitgroeien tot dé referentie in field-oplossingen voor FMCG, textiel en industrie met eindgebruikers in elk land van de wereld.

Objectieven

Toonaangevende klanten
Avento Field Solutions die ten volle worden benut voor klanten die toonaangevend zijn in hun sector. Avento biedt oplossingen, coaching, opleiding en communicatie aan om de digitale transformatie van onze klanten tot een goed einde te brengen.

Avento-medewerkers nemen het voortouw
Mensen zijn de drijvende kracht achter oplossingen en verandering. Daarom investeren we voortdurend in de kennis, het welzijn en de groei van onze collega’s.

Nieuwe technologieën aftasten
We spelen een pioniersrol in het toepassen van nieuwe technologieën. Onbevreesd en in het belang van onze klanten gaan we op zoek naar innovatie en passen deze ook toe in ons dagelijkse werkproces.

Groei met twee cijfers
Door tot 2030 een jaarlijkse groei met twee cijfers aan te houden, zullen we over de nodige middelen beschikken om onze strategie uit te voeren.

Wereldwijd actief
Met onze oplossingen in meer dan 40 talen zijn we klaar om de wereld te veroveren.

Hoe onderscheidt Avento zich?

Als CRM-partner onderscheidt Avento zich door zijn sectorkennis. De drie oplossingen – FMCG365, Textile365 en Industry365 – passen als een handschoen op de plaatselijke en sector gebonden gebruiken. We kennen de behoeften van de lokale spelers als geen ander. Ook als digitaliseringsspecialist is de praktijkkennis waarover we beschikken een troef.

Onze mensen staan u en uw teams bij ‘in the field’ met concrete hulp om tot een optimale interactie te komen tussen binnen- en buitendienst. Zo maakt uw gehele organisatie meer tijd voor uw klant.

Three clicks

Simpel & snel op weg
in 3 kliks

  • een gebruiksvriendelijke oplossing volledig aan u noden aangepast waarmee u snel aan de slag kan. In 3 kliks komt u tot het gewenste reultaat. Zo wint u snelheid, efficiëntie en blijft u een voorloper in uw markt.
  • Ook zonder internetverbinding staan onze systemen u bij in the field en bent u slechts 1 klik verwijderd van uw gegevens. U werkt net zo gemakkelijk on- als offline zonder onderbreking.
Zero code

Op pad met future
proof technology

  • Dankzij onze strategische parternships met Microsoft en Resco maken we gebruik van de nieuwste technologieën, waar u vandaag, maar ook morgen op kan rekenen. Wij streven naar “Zero Code”, om zo Future Proof te zijn, zonder onvoorspelbare update- en upgrade-kosten.
  • Onze systemen werken op alle mogelijke operating systmes (Winodws, Android, iOS) en devices. Zowel mobiel als op de desktop. Zo kan u zorgeloos de baan op.
No fear

No Fear for Change

  • Tijdens uw digitale transformatie staan we u bij met doorgedreven kennis van uw sector.
  • Door weer en wind op pad. Ongeacht de omstandigheden op uw pad, werken wij samen met u, zodat iedereen onbevreesd op weg kan met de nieuwe digitale werkwijze.

Kernwaarden

Bij al onze activiteiten staan de volgende kernwaarden centraal:

SAMENWERKEN
“Out in the field” zijn we op elkaar aangewezen. Wederzijds begrip, vertrouwen en een goede samenwerking zijn nodig om tot resultaten te komen.

CREATIVITEIT
In het veld maakt creativiteit het verschil, daarom houden we constant de vinger aan de pols en komen we met innovatieve oplossingen.

OPENHEID
Een open communicatie schept duidelijkheid, een band en vertrouwen, essentieel om te overleven en een voorsprong op te bouwen.

RESULTAATGERICHT
Op het terrein tellen resultaten: niet meer, niet minder. Onze klanten geven we dan ook alle tools in handen om hun doelstellingen te bereiken.

ENGAGEMENT
Een partner die er 100% voor gaat, daar mag u op rekenen.

Onze kernwaarden

Kernteam

Over Avento

Tom Moortgat

Managing Director & Sales

Over Avento

Ann Vandingenen

Finance & HR

Over Avento

Lee Yudhira

Operations

Onze partners

Microsoft
Resco.net
Flanders State of the art