Board Insights

In deze rubriek delen we market & technology trends, die naar onze mening bijzonder relevant kunnen zijn om sales en service challenges efficienter aan te pakken. Avento is een internationale CRM- en XRM-specialist maar ook een implementatiepartner met grote expertise op een aantal platformen, in het bijzonder de universa van Microsoft en Resco.net.

juni 20, 2022

Maak je mensen op het terrein nóg productiever. Lees hier welke updates Resco voor zijn mobiele tools voor diverse toepassingen eind juni heeft uitgerold.

Lees meer >>
juni 16, 2022

Je kunt je omzet met 25 procent opdrijven door het aantal trouwe klanten met 5 procent te laten groeien, dat tonen studies over klantentrouw. We bekijken drie dingen die je kunt doen om twijfelende klanten toch te binden en hoe Microsoft Dynamics 365 Customer Insights je daarbij helpt.

Lees meer >>
juni 13, 2022

Verhoog je omzet met AI door productievere verkoopgesprekken op afstand. Met onder meer real time coaching tijdens een verkoopgesprek

Lees meer >>
juni 11, 2022

Time is money, for salespeople too. Find out more about how you can use Dynamics 365 Sales release wave 1 to more effectively focus on the highest priorities through quicker access to data and new, AI-based models.

Read more >>
juni 5, 2022

De moderne consument verwacht persoonlijke, snelle en vlotte service. Overtref die verwachtingen nog. Leer in deze webinar de voordelen kennen van een end-to-end digitaal contact center en van de tools die Microsoft— met één oplossing op één platform – daarvoor heeft

Lees meer >>
juni 1, 2022

Schaalbaar, laagdrempelig, elastisch… Dat zijn kenmerken van krachtige groeiers en sterke businessmodellen. Maar dan moet je IT-infrastructuur volgen. Lees hier 3 redenen waarom je de migratie naar de cloud best niet uitstelt.

Lees meer >>
mei 23, 2022

Hoe haal je nieuwe leads binnnen, sluit je meer deals en activeer je klanten? Haal inspiratie uit de ‘cases’ van ClickDimensions, het toonaangevende marketing platform voor gebruikers van Microsoft Dynamics.

Ontdek meer >>
mei 18, 2022

Verhoog je omzet met nieuwe klanten, toehappende leads, weerkerende oude klanten en klantentrouw. ClickDimensions presenteert je vier tips om dit met campaign automation efficiënt en snel gedaan te krijgen.

Ontdek meer >>
mei 14, 2022

Mobiele oplossingen zijn belangrijk voor de ontwikkeling van je business. Resco.net, trendsetter in dit domein, stelt een nieuwe CEO die deze evolutie mee vorm gaf en het partnership van Resco met Microsoft beheerde. Maak kennis met Andrew Lorraine.

Ontdek meer >>
mei 10, 2022

Om je prestaties te boosten zijn heldere financiële analyses en overzichtelijke rapporten een grote hulp. Volgens Gartner® Peer Insights™ “Voice of the Customer” is Microsoft wat dat betreft een ‘top performer‘.

Ontdek meer