Board Insights

In deze rubriek delen we market & technology trends, die naar onze mening bijzonder relevant kunnen zijn om sales en service challenges efficienter aan te pakken. Avento is een internationale CRM- en XRM-specialist maar ook een implementatiepartner met grote expertise op een aantal platformen, in het bijzonder de universa van Microsoft en Resco.net.

oktober 25, 2022

Geïnteresseerd in betere interactie met je klanten en dus meer omzet? Lees dan zeker de 5 take-aways van de Keynote op de resco.NEXT conferentie in Lissabon: menselijk contact waarderen, luisteren naar klanten en partners…

5 take-aways voor meer omzet
oktober 20, 2022

Digitaliseren, business versnellen én je sales opkrikken. Cegeka heeft niet alleen de hoogst mogelijke status bij Microsoft, met de inlijving van Avento beschikken ze ook over een baanbrekende mobiele Dynamics 365 oplossing voor de FMCG-sector.

Digitaliseren, business versnellen én je sales opkrikken
oktober 13, 2022

Ben je klaar voor de convergentie van 5G, AI en cloud? Cegeka wel. Zo bleek bij de feestelijke opening van de nieuwe Cegeka-vestiging in Antwerpen. Cegeka’s CEO Stijn Bijnens, Global VP Data Kristel Demotte en de CEO van Citymesh Mitch De Geest deelden er hun inspirerende visie.

De convergentie van 5G, AI en cloud?
oktober 5, 2022

Cegeka is gewapend om elke klant met maximaal succes op het spoor van de digitalisering te zetten. De onderneming is namelijk in België de eerste die Microsoft Cloud Solutions partner wordt, de hoogst mogelijke status.

Cegeka wordt Microsoft Cloud Solutions partner
augustus 19, 2022

Meer succes met mobiele technologie die je mensen op het terrein bij de klanten ondersteunt. Resco.net is op dat terrein koploper en organiseert op 6 oktober dit jaar Resco Partner Awards. De Business Impact Award geeft kandidaten de kans hun successtory te delen. Iets voor jou?

Business Impact Award: iets voor jou
augustus 19, 2022

Meer data en meer info betekenen niet automatisch een betere service of betere resultaten. Augmented reality (AR) is een manier om die kloof tussen de digitale wereld en de fysieke te overbruggen. Resco.net maakt je met voorbeelden wegwijs in de verschillende types van AR

Wegwijs met de verschillende types van AR
augustus 18, 2022

Verbinding maken met je klanten zorgt altijd voor waarde en is de voorwaarde voor betere resultaten. Customer engagement specialist Nuance – kind aan huis bij de meeste Fortune 100-bedrijven – en Microsoft hebben daarvoor begin dit jaar de krachten gebundeld.

De voorwaarde voor betere resultaten
augustus 17, 2022

Wat als verkopers alle tools die ze nodig hebben, kunnen gebruiken vanop één plaats? Precies dat is Viva Sales van Microsoft: een nieuwe applicatie die elk type van CRM, Microsoft 365 en Teams samenbrengt in een gestroomlijnde omgeving. Voor gestroomlijnde, betere resultaten!

Viva Sales van Microsoft: een nieuwe applicatie
augustus 15, 2022

Meer tijd met je klanten betekent betere cijfers. De omslag van fysieke ontmoetingen naar digitale interacties is niet meer te stoppen. Deze webinar toont hoe de AI in Microsofts tools je helpt om dat digitale contact nog efficiënter te maken.

AI dat digitaal contact nog efficiënter maakt