Microsoft Dynamics 365 Marketing

Avento kan ook Microsoft Dynamics 365 Marketing toepassingen coördineren. Avento focust op 2 producten om de marketing processen te ondersteunen: MailChimp and Click Dimensions. Aangezien beide producten volledig geintegreerd kunnen worden in Microsoft Dynamics 365, kan je werken vanuit 1 centraal systeem en is je marketing-data steeds éénduidig en consistent.

Microsoft Dynamics 365 Technology chart

MailChimp

MailChimp is het grootste marketingautomatisatieplatform ter wereld. Als een soort van tweede brein helpt het miljoenen klanten – van kleine e-shops tot grote online retailers – om hun doelpubliek te vinden, klanten te engageren en hun merk op te bouwen.

Betere e-mails versturen

Of het nu is om producten te verkopen, belangrijk nieuws te delen of een verhaal te vertellen, met de campagnebouwer is het makkelijk om mailingcampagnes op te stellen die het best passen bij uw boodschap.

Automatiseer uw marketing

Zorg voor een persoonlijke toets, maar schrap manuele taken van uw to-dolijst. Voorgebouwde marketingautomatisering schept ruimte om u te concentreren op strategie. Verwelkom, trek opnieuw de banden aan met en volg de mensen die van belang zijn voor u.

Kijk hoe goed u het doet

De MailChimp-rapporten tonen aan hoe goed u banden opbouwt met uw publiek en hoeveel geld u binnenhaalt. MailChimp geeft u zelfs gepersonaliseerde verbetertips en dankzij ons mobiel dashboard kunt u zich overal aanmelden.

Click Dimensions

Click Dimensions vult de kloof tussen sales en marketing.

Kom meer te weten over uw prospecten door na te gaan wat hen interesseert op uw website en in uw e-mails en win eenvoudig informatie over hen in via webformulieren, enquêtes, … En dat alles binnen het CRM-systeem (Customer Relationship Management) van Microsoft.

MailChimpClick Dimensions
Campaign Tracking
Email Marketing
CRM Integration
Clicks Tracking
Web Tracking
Surveys
Analytics
Lead Scoring
Nurture Marketing
SMS Messaging
Form Capture
Landing Pages
Social Discovery
Event Management