Ontbijtsessie 24 sept 2019

Fouten in 38 procent van de Excel files?! Zet de stap naar een geautomatiseerde facturatie en boekhouding.

 

Ontbijtsessie 24 sept 2019

Ontbijtsessie Business Central – september 2019

powered by Avento

Vasthouden aan de klassieke werkwijze van boekhouden is verre van ideaal: 58 procent van de finance executives is ontevreden met de tijd die nodig is om boekhoudoperaties uit te voeren terwijl er in 38 procent van de Excel files nog fouten te vinden zijn. Zo blijkt uit een survey van PWC.  Ann Vandingenen, Finance & HR manager van Avento en consultant Bram Anthonis legden tijdens de ontbijtsessie uit hoe Microsoft Dynamics 365 Business Central een antwoord biedt op naar voor gebrachte pijnpunten. Het is software die ontworpen is voor kleine en middelgrote bedrijven om hen efficiënter te laten werken. Hoe?

Door verschillende tijdsintensieve en foutgevoelige bedrijfsprocessen aan elkaar te koppelen, zoals aan- en verkoopbeheer, facturatie en Customer Relationship Management. Business Central biedt – onder meer – volgende voordelen:

  • Meer controle en meer werkplezier
  • Meer flexibiliteit: overal en altijd beschikbaar vanop elk toestel
  • Minder kosten en minder fouten.
  • Meer inzichten dankzij rapporten en analyses met Excel en Microsoft Power BI
  • Minder openstaande issues voor de accountant
  • Minder tijd om informatie te zoeken

Er werd ook ruim aandacht besteed aan het ‘mobile friendly’ karakter van Business Central en aan de dashboards voor het management.

Ben je er volgende keer bij? Gezien het grote aantal vragen vanuit de field, plant Avento deze ontbijtsessies op regelmatige basis. We houden je op de hoogte.