Waarom gebruiken we maar een fractie van Microsoft?

Vrijblijvende ontbijtsessie  wordt nu “Teams” webinar sessie

 

WALK THE TALK

De recente ontwikkelingen betreffende Covid-19 leiden tot nieuwe uitdagingen en opportuniteiten.
“WE WALK THE TALK” en schakelen daarom voor deze sessie over Teams en andere interessante features van Microsoft op … MICROSOFT TEAMS !

 

Hebben we schrik van Microsoft? Nee, natuurlijk niet. Waarom gebruiken we dan maar een fractie van de mogelijkheden? Serieus, is dat zo? Wist je dat Microsoft Office 365 uitgerust is met een gemakkelijk intranet, met ‘Teams’? Wist je dat Microsoft Dynamics uitgerust is met een personaliseerbaar ERP in the cloud? Dat data voor je medewerkers van veel betere kwaliteit zullen zijn dankzij een nieuwe web interface? Dat wist je wellicht niet.

Waarom gebruiken we maar een fractie van Microsoft?

Geef je productiviteit een boost met Microsoft en Avento

Hebben we schrik van Microsoft? Nee, natuurlijk niet. Waarom gebruiken we dan maar een fractie van de mogelijkheden? Serieus, is dat zo?

Wist je dat Microsoft Office 365 uitgerust is met een gemakkelijk intranet, met ‘Teams’? Wist je dat Microsoft Dynamics uitgerust is met een personaliseerbaar ERP in the cloud? Dat data voor je medewerkers van veel betere kwaliteit zullen zijn dankzij een nieuwe web interface? Dat wist je wellicht niet. Net zomin als je weet dat het Pentagon vertrouwt op Microsoft Cloud Technology. Als het Pentagon Microsoft veilig vindt en ermee kan werken, waarom zou jij dat dan niet kunnen?

Maak daarom tijdens onze Teams-sessie kennis met de mogelijkheden van SharePoint & Teams, Business Central en Unified Interface. We tonen je praktische voorbeelden zodat je er onmiddellijk mee aan de slag kunt.  De sessie vindt plaats op 26/03 om 08u30 via Microsoft Teams. Schrijf nu in, reserveer je een plekje en doe deze kleine inspanning voor een grote winst in productiviteit.

Praktisch

26/03/2020
08u30 – 10u.30
Elke participant zal gecontacteerd worden zodat deelname via Microsoft Teams kan plaatsvinden.

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

     

    Van Marcke Customer Case

    Microsoft DYN365 CRM Data Gathering & Unified Interface