Microsoft Azure Machine Learning

Met machine learning kunnen computers leren van gegevens en ervaringen en reageren zonder expliciet geprogrammeerd te zijn. Klanten kunnen AI-toepassingen (Artificial Intelligence) bouwen die gegevens kunnen opsporen en verwerken en zo menselijke vaardigheden uitbreiden, de snelheid en efficiëntie verhogen en ervoor zorgen dat organisaties meer kunnen bereiken.

Microsoft Dynamics 365 Technology chart

Wat is Azure?

Azure is een uitgebreide reeks cloud services die ontwikkelaars en IT’ers gebruiken om applicaties te bouwen, uit te rollen en te beheren via ons wereldwijde netwerk van datacentra. Geïntegreerde tools, DevOps en een marktplaats ondersteunen u bij het doeltreffend uitbouwen van mobiele apps tot weboplossingen.

Wat is machine learning?

Machine learning of automatisch leren stelt computers in staat om van gegevens en ervaringen te leren en te handelen zonder expliciet geprogrammeerd te worden. Klanten kunnen zo AI-toepassingen (artificiële intelligentie) bouwen die informatie op een intelligente manier detecteren, verwerken en erop reageren. Dit verhoogt op zijn beurt het menselijke kunnen, maar ook de snelheid en doeltreffendheid en helpt organisaties om meer te verwezenlijken.