Avento sluit aan bij Cegeka

Een belangrijke stap voor Avento. Het software bedrijf uit Mechelen wordt volledig geïntegreerd binnen Cegeka Business Solutions. De drie partners Tom Moortgat, An Vandingenen en Lee Yudhira blijven aan boord. “Dit is de kans om ons Product Fearless Leader nog sneller te internationaliseren.”

Avento sluit aan bij Cegeka

Tom Moortgat: “Dit is een belangrijke mijlpaal voor Avento. Na meer dan 10 jaar hard werken aan onze Fearless Leader, krijgen we nu extra vleugels. De kracht van Cegeka is voor ons een katalysator om onze Fearless Leader nog verder uit te bouwen en internationaal te vermarkten.

Een unieke kans voor ons, onze medewerkers en klanten. We zijn bijzonder fier dat we deze stap samen kunnen zetten.”

“Op korte termijn verandert er operationeel weinig naar onze klanten toe. Samen met onze mensen, die trouwens allemaal aan boord blijven, zetten we ons streven naar een maximale service door. Onze mensen krijgen nu een bredere toegang tot kennis en expertise, en dat binnen een groter samenwerkingsverband. Dat zijn enkele belangrijke ingrediënten voor persoonlijke groei volgens eigen ambitie…” licht Ann Vandingenen toe.

“Met trots zullen wij voortaan onder de Cegeka vlag opereren.  We gaan een opwindende periode tegemoet. Als team kunnen we onze krachten bundelen en zo ons service portfolio gebaseerd op het Microsoft platform naar onze klanten toe uitbouwen.” aldus Lee Yudhira.

Fearless Leader is een mobiel CRM-systeem specifiek ontwikkeld voor de Fast Moving Consumer Goods – markt. Het systeem katalyseert omzetgroei en productiviteit door focus ze zetten op de juiste field acties, met de juiste producten, bij de juiste klant en op het juiste tijdstip. Gedreven door heldere targets gaan Fieldmedewerkers de baan op en verloopt resultaat-gerichte communicatie met de binnendienst en het management op vlotte wijze. dat alles met een minimum aan administratie, ook als ze offline zijn.

Met Fearless Leader heeft Avento al meer dan 500 merken ondersteund in 40 landen. Onder de referenties: onder meer het champagnemerk Laurent-Perrier, de koffiereus JDE (Jacobs Douwe Egberts), Westmalle, Duvel, Mentos, Innnocent Drinks (part of the Coca Cola Company).