Fearless leading
In the field

Het Anker

Blog

Nu al 4 verkooppunten– ik heb een ‘merk’ gelanceerd ;-)
Nu al 4 verkooppunten– ik heb een ‘merk’ gelanceerd ;-)
07-09-2021
Steeds meer mensen hebben het thuisbrouwen van bier ontdekt. Zo ook onze productmanager van Avento Fearless Leader Steven De Backer. Hij zag het echter wat groter dan enkel een proevertje voor eigen consumptie en ging net dat stapje verder.

Lees meer >
Fearless brewing
Fearless brewing
27-07-2021

“Ik help bier verkopen, hou van bier en brouw bier. Bijzonder bier!”     

Van de marketing voor een brouwerij naar een gespecialiseerde app en nu ook echt naar de brouwketels. Dat is het parcours van Steven De Backer, product manager van Avento Fearless Leader. “Ik heb een professioneel verleden in de marketing van bier en ben nu al enkele jaren actief met de voortdurende verbetering van Avento Fearless Leader, de CRM die populair is bij heel wat gekende brouwers. Ik dacht dus: laat ik het zelf eens in de praktijk uitproberen: een excellent bier maken. Want dat is wat alle brouwers zeggen: mijn bier is ánders, beter… Wel, ik ga ook een bijzonder bier brouwen.”

Een bierliefhebber in hart en nieren. Volg hier Stevens brouwavontuur.


Lees meer >
Champagne Laurent-Perrier rust vertegenwoordigers uit met Avento Fearless Leader
Champagne Laurent-Perrier rust vertegenwoordigers uit met Avento Fearless Leader
13-07-2021

Een nieuwe mijplaal voor Fearless Leader, de gespecialiseerde app van Avento voor mobile CRM. Laurent-Perrier, een van de grootste champagnemerken ter wereld, gaat zijn field medewerkers uitrusten met Fearless Leader. De app wordt in binnen- en buitenland al gretig gebruikt voor field sales en field service management in de sector van de fast moving consumer goods.


Lees meer >

EEN GREEP UIT ONZE REFERENTIES

Avento’s aanpak en ervaring resulteert in heel wat trouwe klanten. Hieronder vindt u een greep uit onze referenties.