No fear of thirst this summer!

Krijgen we een kurkdroge zomer? Of eentje die eerder uitnodigt tot een warme koffie? Geen probleem. Die verfrissende cocktail of warme koffie is met FMCG365 – Avento’s mobiele CRM oplossing – altijd binnen handbereik. In de eerste plaats binnen het handbereik van field managers, marketing mensen en – uiteraard – CEO’s 😉

No fear of thirst this summer!

Als die mensen tenminste deelnemen aan ons zomerevent voor dit jaar:

Find, plan & report all your… cocktails

Verleidelijk, niet? Een Bumping on the Beach, Tito Mohito of een Agrum Bum Bum?

Vind je weg naar al dat lekkers op donderdag 23 mei van 14u.00  tot 17u.00  in het Greenhouse op de Campus Mechelen Noord (Schaliënhoevedreef 20T).

No fear, no intoxication 

Maar dat proeven vereist wel planning en kennis van het assortiment of… het loopt fout! En daarvoor vallen we terug op FMCG365. Tijdens het event worden de planningsfaciliteiten, gebruiksvriendelijke interface en de rapportering in the picture gezet.

Wist je dat je met een muisklik een afspraak in je agenda pint, maar niet gewoon pint. Ze komt op de juiste plaats binnen een volgorde die rekening houdt met route en ingestelde voorkeuren.  Wist je dat FMCG365 is uitgerust met geavanceerde filters om binnen het meest uitgebreide assortiment heel makkelijk te behandelen brands eruit te halen? Wist je dat je met een simpele muisklik ook een set rapporten genereert met inzichten voor nog betere acties (PowerBI).

U begrijpt de boodschap: Op 23 mei leert u nieuwe dingen. Schrijf dus nu in want de plaatsen zijn beperkt en het succes zeer waarschijnlijk, naar het voorbeeld van ons vorige event.

Op jullie gezondheid. Tot dan.