Lente-update van Resco.net geeft FMCG365 nog meer spierballen

FMCG365, de mobiele CRM-oplossing van Avento, heeft al heel wat spierballen. U leest er in onze blogs regelmatig over. Die kunnen we nog meer oppompen met volgende features: gemakkelijker te customizen, nog beter conflictbeheer tussen gebruikers, verbeterde navigatie, efficiënter schermgebruik en een snellere synchronisatie die ook echt grote datavolumes aankan.

Lente-update van Resco.net geeft FMCG365 nog meer spierballen

Dit rijtje verbeteringen zijn immers de belangrijkste updates die Resco.net voor zijn Mobile Business Apps Platform heeft bekend gemaakt. En omdat FMCG365 is gebouwd op technologie van Resco.net (en Microsoft Dynamics 365) geeft ons dat meer proteïnen.

En uw biceps?

FMCG365 is toegespitst op de fast moving consumer goods en wordt door Avento volledig gecustomized in functie van de noden van de gebruikers. Met aangepaste opbouw, functionaliteiten en interfaces. Volgens bedrijfstakken, zelfs volgens productlijnen of business processen.

Hoe zit het dus met uw biceps? Kent u FMCG365 of werkt u er al mee? Laat ons weten welke verbeteringen u eens zou willen testen of gebruiken?

Nog niet vertrouwd met FMCG365? We blijven galant en vragen niet naar uw biceps 😉 Maar lees hieronder mee waarover het gaat – echte conflictvrije offline synchronisatie en fantastisch gebruiksgemak – en u krijgt een idee van wat mobiel CRM kan zijn.

UX

Zonder in detail te treden (die vindt u hier) een kleine technische samenvatting van de update.

  • Betere mobile user experience
  • Efficiëntere schermen door automatische aanpassing van beeldgrootte
  • Mogelijkheid om instructies toe te voegen zonder gebruik te maken van JavaScript. Dat zorgt voor sneller en efficiënter maatwerk.
  • Gebruikers kunnen zelf conflicten beheren wanneer dezelfde gegevens worden gewijzigd in de app of op de server.
  • Verbeterd Dashboard met meer filters en opties voor data-export zodat er een duidelijk inzicht is in hoe uw mensen de app gebruiken.

Biceps of nog geen biceps. Verder trainen is altijd de boodschap voor wie verbetering nastreeft. Leer FMCG365 volledig kennen.