Microsoft Office 2016 compatibel met Microsoft Dynamics CRM 2011 ?

Het nieuwe Microsoft Office 2016 is niet zonder meer compatibel met Microsoft Dynamics CRM 2011. Er dient aan bepaalde voorwaarden voldaan te worden om de koppeling in Outlook werkende te houden. Gebruikt u Microsoft Dynamics CRM 2011 alleen via de webtoepassing, dan is er uiteraard geen probleem.

Indien u overweegt een upgrade naar Office 2016 uit te voeren, neem gerust met ons contact op zodat wij uw specifieke situatie kunnen evalueren. Op het Internet zijn verschillende berichten en visies vindbaar. Wij leggen u graag uit wat kan en wat niet.

Al naargelang uw IT-strategy kan u opteren om tijdelijk alles te laten bij het oude om zekerheid te verwerven over compatibiliteit.
Vervolgens kan het nuttig zijn een upgrade van uw Microsoft Dynamics CRM 2011 naar Microsoft Dynamics CRM 2016 te overwegen. Hiervoor kan best een upgrade-project opgesteld worden, zodat u zo snel mogelijk en met minimale kosten naar de nieuwe versie kan overstappen. Microsoft Dynamics CRM 2016 biedt uiteraard heel wat nieuwe functionaliteiten.

Microsoft Office 2016 compatibel met Microsoft Dynamics CRM 2011 ?