Avento schakelt een versnelling hoger!

DSC_1382 (2)

Doet een opportuniteit zich voor of moet een opportuniteit gegrepen worden? Bij Avento denken we er anders over: We creëren ze!

Avento schakelt een versnelling hoger en blijft opportuniteiten creëren in de boeiende markt van CRM. Avento verkiest in dit kader de terminologie “Customer Engagement Management”, aangezien er een uitgesproken nood is naar krachtige solutions voor elke vorm van Customer Engagement. Hierbij wordt gestreefd naar maximaal exploiteren van het Microsoft Dynamics CRM platform in combinatie met verdere specialisaties in mobiele toepassingen. Avento groeit verder in nauwkeurig geselecteerde segmenten zoals Consumer Goods, Drinks, Food, Textiel. In parallel boort Avento ook andere marktsegmenten aan in de Industrie.

Avento heeft haar ambitie extra in de verf gezet door op 3 juli enkele nieuwe collega’s te verwelkomen en haar nieuwe bureau’s in te huldigen. Bubbels ontbraken uiteraard niet!

DSC_1399 (2) DSC_1390 (3)

Ben je benieuwd in de meerwaarde die Avento je bedrijf kan bieden … of … ben jij het enthousiast talent dat graag samen met ons opportuniteiten creëert, aarzel dan niet om ons te contacteren.