Site pictogram Avento.be

I love FMCG365 (m/v)

FMCG365: in the cloud

Valentijn is een dag om met complimentjes te strooien. Naar uw geliefde uiteraard, en die complimentjes blijven netjes onder jullie tweetjes. Maar als u nu eens weg bent van uw beste en onmisbare partner op de werkvloer. Waarom zou u hem/haar niet een bloemetje toewerpen?

Doen, zouden we zeggen. Hou u vooral niet in. Er zijn er anderen die het ook doen – brouwerij Moortgat, AA Drinks, Java the coffee company, D-Drinks, Van Marcke… Allemaal houden ze van FMCG365 om hun klanten op de best mogelijke manier te bedienen.

(m?/v?)

Het echt goede nieuws is dat u dan zelfs helemaal niet flirterig laat staan overspelig bezig bent, want FMCG365 heeft zoveel kwaliteiten, zowel mannelijke als vrouwelijke en zo u wil ook onzijdige… Enfin. Wat u bijvoorbeeld als complimentje zou kunnen gebruiken:

Forever!

Never say never, maar wie door FMCG365 verleid is, heeft helemaal niet de neiging zijn/haar geluk bij iemand anders te gaan zoeken.  Integendeel, FMCG365 heeft trouwe minnaars en verleidt – u vergeeft ons de uitdrukking – aan de lopende band. Maar geen nood, u bent voor FMCG365 altijd de enige en de belangrijkste.

Voelt u zich ook verleid? Neem contact met ons op.