“Zonder de ‘Store Check’ van FMCG365 werkt hier niets!”

Bekijk het filmpje en je bent overtuigd. Overtuigd zijn intussen al heel wat klanten van Avento’s FMCG365. De ‘Store Check’ is dan ook superhandig voor vertegenwoordigers die bezoeken brengen aan winkels en een reeks controles moeten uitvoeren: prijs, promotie, voorraad, plaats op de rekken….

“We hebben klanten die ons zeggen: ‘Zonder de FMCG365-app kunnen we niet meer werken’. Een leuk compliment,” aldus Steven De Backer, CRM-consultant van Avento.

User friendly as can be

“De ‘Store Check’ is één specifiek luik van de FMCG365-app. We geloven er heel sterk in dat hij enorm veel tijdswinst oplevert. En zeer belangrijk: de app is heel gebruiksvriendelijk en werkt zonder enig verschil op Windows, iOS en Android; op laptop, smartphone of tablet. Hij is ook heel gemakkelijk te customizen. Sommige klanten willen hun eigen terminologie behouden, of de volgorde van de checks wijzigen…. Geen enkel probleem,” aldus Steven.

“Het verkoopt zichzelf”

“De overstap van papier of Excel-lijsten naar een volledig geautomatiseerde en gesynchroniseerde manier van werken, vergt altijd wel enige aanpassing. Maar het slaat overal aan en leeft heel erg. Dat merken we iedere dag. FMCG365 verkoopt zichzelf,” aldus Steven.

De ‘Store Check’ is grafisch inderdaad zeer overzichtelijk, met volgorde van producten zoals in de rekken, verplichte taken, per product een historiek van acties, reminders….

Wilt u weten hoe uw producten presteren in het winkelrek? Lees in deze blog alles over uw share of shelf.