Where were you during Horeca Expo???

Wat Duvel, Java en Westmalle bij Avento tijdens Horeca Expo komen doen? Het zijn leading brands in de Fast Moving Consumer Goods die al enige tijd op ons FMCG365 vertrouwen voor hun mobile CRM.

Just like last year, Avento will be one of the many exhibitors at Horeca Expo. With our mobile CRM solution FMCG365, we will be strongly represented in the food and drink industry.

En waar bent u? Bent u ook graag ‘fearless leading in the field’? Kom dan als bezoeker of collega-exposant minstens langs voor een babbel en een verfrissing. Of maak hier een afspraak zodat we zeker voldoende tijd voorzien om u kennis te laten maken met FMCG365, dat gebouwd is op Microsoft Dynamics 365 en Resco Mobile CRM. Neem een voorproefje op www.fmcg365.com.

‘Vreemde eend’ met toegevoegde waarde

“We staan bewust niet in de hal 3 waar ook technologie- en automatisatiebedrijven staan. We zijn dus net als vorig jaar een beetje een ‘vreemde eend’ tussen de drank- en voedingsbedrijven. En dat doen we bewust omdat Avento voor tal van exposanten als CRM-partner heel wat toegevoegde waarde kan creëren. Namelijk met het opzetten en uitvoeren van een winnende commerciële strategie en meer algemeen bij het begeleiden van ondernemingen naar een doorgedreven digitalisering,” aldus Lee Yudhira, Operations Manager.

Demo’s en trials

“Avento ontvangt collega-exposanten en bezoekers in een gezellige sfeer. Op tablets en tv-schermen geven we demo’s van onze oplossingen,” aldus Steven Joris, Sales en Development Manager. “Dat is zeker zinvol want voor heel wat professionals is een sterke CRM voor field-acties nog altijd een abstract gegeven. In feite komt het erop neer dat wij als dienstverlener met ons aanbod op Horeca Expo doen wat de producenten van voeding en drank idealiter met hun producten doen: een aparte beleving creëren met overtuigingskracht.”

Hoe apart de stand van Avento is, komt u zelf maar ontdekken, met of zonder demo, met of zonder afspraak. U vindt ons in Hal 6, stand 6137.  Op eenvoudige vraag stuurt Steven Joris (steven.joris@avento.be) u graag een toegangsbadge voor Horeca Expo.