Wat is cruciaal in het gebruik van een Sales Field Mobile APP

Online/Offline

Het steeds online in verbinding staan met een database werkt vertragend en een data abonnement blijft kostelijk. Offline werken is steeds instant en zorgt ervoor dat de verkoper op iedere moment data kan beheren of consulteren.

Het synchroniseren kan eenvoudig via WiFi vanop het bedrijf, van thuis uit,… 

Op alle tablets en smartphones, zelfs gemengd

Tablets en smartphones evolueren heel snel, daarom is het belangrijk om zeker te zijn dat uw sales field app ook op toestellen die morgen uitkomen blijven werken.
Tevens kan uw verkoper op het toestel werken die hij/zij reeds bezit en hoeft het bedrijf niet in smartphones of tablets te investeren.

Avento 3 Click (TradeMark)

Snelheid is cruciaal! Een verkoper moet bij de klant zo snel mogelijk data kunnen beheren, aanpassen, consulteren via 3 clicks. Het Avento team zorgt er steeds voor dat de gegevens via maximaal 3 clicks beschikbaar is.

Platform onafhankelijk

iOS, Android, WindowsPhone ook deze besturingssystemen evolueren aan een hoog tempo. Eens uw app op maat van uw bedrijf staat, is het van groot belang dat deze steeds op de allerlaatste besturingssystemen blijft werken. U wil immers toch niet opnieuw investeren in een nieuwe app.

Works the way you do

Een APP moet de mogelijkheid hebben om op elke moment aanpassingen aan te brengen zodat deze met het bedrijf mee evolueert. Een sales proces kan binnen enkele jaren anders verlopen dan heden ten dage.

Back-Office zowel in Outlook als via browser

Eens de sales field alle data via een smartphone en/of tablet registreert kan het back-office team en (sales) management deze data verwerken en analyseren via Outlook of Browser.
Gedaan met het extra openen van een nieuwe applicatie

Compatibel met Office versie Outlook, Word, Excel

Outlook voor het beheren van de data. Data van de back-office naar Word sturen als orders, bestellingen, orderbevestigingen, facturen enz… Excel voor export van data en pivot analyses.