Waarom gebruiken we maar een fractie van Microsoft?

Hebben we schrik van Microsoft? Nee, natuurlijk niet. Waarom gebruiken we dan maar een fractie van de mogelijkheden? Serieus, is dat zo? Wist je dat Microsoft Office 365 uitgerust is met een gemakkelijk intranet, met ‘Teams’? Wist je dat Microsoft Dynamics uitgerust is met een personaliseerbaar ERP in the cloud? Dat data voor je medewerkers van veel betere kwaliteit zullen zijn dankzij een nieuwe web interface? Dat wist je wellicht niet.

Waarom gebruiken we maar een fractie van Microsoft?

Werk op afstand zonder je op afstand te voelen

De deelnemers van de webinar sessie konden het aan den lijve ondervinden. De sessie over Microsoft Teams en andere functionaliteiten ging namelijk door via… Teams. Door de maatregelen omtrent het Covid-19 virus werd de initiële ontbijtsessie vervangen door een webinar. De ideale gelegenheid om de theorie meteen om te zetten in de praktijk.

Avento voorzag voor alle deelnemers een supportlijn. Iedereen die een kwartier voor de sessie nog niet online was, kreeg een berichtje met de vraag of er moeilijkheden of problemen waren. De sessie was een groot succes. Doordat er geen fysieke verplaatsing nodig was, konden de deelnemers – van de industriesector tot de overheid – geheel vrijblijvend de webinar volgen.

Iedereen mee aan boord

Microsoft Teams is toegankelijk voor iedereen. Je hoeft geen Microsoftaccount te hebben om deel te nemen aan een gesprek. De vergaderhost verzendt een uitnodiging en jij kan je direct aanmelden en deelnemen aan het gesprek. Makkelijk toch?

Werk samen vanaf elke locatie

Binnen Microsoft Teams kan je gebruik maken van SharePoint – het platform dat teamwerk vergemakkelijkt. Je hoeft niet meer naar eindeloos bestanden te zoeken. Want dankzij SharePoint en kun je eenvoudig al je Word-, PowerPoint- en Excel-bestanden in realtime bekijken, delen en bewerken. Samenwerken was nog nooit zo gemakkelijk

Wil je zelf met Microsoft Teams aan de slag gaan? Of heb je een vraag over een van de functionaliteiten? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.