Waarom één biertje drinken als u er vier betaalt?

Gebeurt uiteraard zelden of nooit. Als het over software gaat daarentegen… Als bevoorrechte partner van Microsoft moet ons iets van ’t hart. Wij merken dat de fantastische mogelijkheden van Microsofts Office 365 E3 eigenlijk te weinig gebruikt worden en zelfs amper bekend zijn. Meer dan de helft van de tools in het Office 365 pakket wordt zelden of nooit gebruikt. U laat dus inderdaad drie of meer lekkere biertjes gewoon staan!

Office 365: tools worden niet optimaal benut.

Dat is niet alleen onze ervaring, het is ook de visie van Microsoft. Outlook, PowerPoint, Excel en Word zijn bekend en worden gebruikt. Maar zeer nuttige tools zoals OneNote, SharePoint en Skype worden zelfs niet uitgepakt. Weet u precies wat u ermee kunt? Is er een IT-dienstverlener of servicebedrijf dat uw aandacht erop heeft gevestigd? Pijnlijke vragen, vooral de laatste.

Fearless leading

Bij deze gaan we u dus bij het handje nemen en dat is helemaal niet denigrerend bedoeld. Integendeel. Avento is een CRM-partner die zijn klanten in de uitrol en implementatie alle support verleent om iedereen ‘fearless leading in the field’ te brengen. Zowel onze klanten die enkel Office 365 gebruiken als de klanten die ook voor CRM een beroep op ons doen.

Samen sterker

Klik de links hieronder aan en u weet in iets meer dan een minuut hoe u met OneNote en SharePoint het teamwork snel een eenvoudig op een hoger niveau brengt.

OneNote is een digitale notitieblok voor het vastleggen en organiseren van stukken info op eender wel toestel. Alles is meteen gesynchroniseerd. OneNote bevat bovendien opmaakfuncties en stelt u in staat alles te delen met collega’s.

SharePoint is een mobiel, intelligent en snel te customizen intranet. Het ideale instrument voor meer geavanceerde samenwerking binnen teams en voor het beheren en delen van bestanden en mappen.

Support in the field 

Doen is kunnen. Dat ervaren we elke dag als we klanten aan de slag helpen met onze CRM-oplossingen. En dat geldt uiteraard ook voor OneNote, SharePoint, het alom gekende Skype en andere vaak niet uitgepakte pareltjes uit het Office 365 pakket.

Wij krijgen u zonder enige twijfel aan het doen. Aarzel niet en vraag ons hulp om met de Office 365 tools nóg efficiënter en doelgerichter te werken. In onze mobiele CRM-oplossingen FMCG365, Textile365 en Industry365 zijn OneNote en SharePoint al naadloos geïntegreerd. En ook daar kunnen ze naar ons inzicht best wat vaker van groot praktisch nut zijn.