Verlies geen tijd meer aan een drukke agenda

Uw verkopers werken lange dagen met vele verplaatsingen. Daardoor zitten ze vaak in het weekend al hun komende werkweek te plannen. Klantenbezoeken efficiënt aan elkaar puzzelen is geen sinecure. Daarom willen wij graag een handje helpen om drukke agenda’s te beheersen.

Dankzij onze routeplanner houdt uw virtuele kalender automatisch rekeningen met verplaatsingen, prioriteiten en de duur van een bezoek. Loopt zo’n bezoek al eens wat langer uit, schuift uw agenda automatisch de juiste afspraken achteruit of gaat hij samen met de klant op zoek naar een andere geschikte datum.

Group of young business people taking notes on a meeting

Geen tijd te verliezen

Met onze Routeplanner is een agenda opmaken kinderspel. Uw verkoper kan ervoor kiezen om te synchroniseren met privé-afspraken, maar dat hoeft niet. Routeplanner bekijkt alle gekregen informatie, berekent hoe lang de verplaatsing zal duren en blokkeert ook die tijd in de agenda van uw verkoper. Die kan zelf doelen instellen: welke afspraken wil hij die week halen? Welke moeten absoluut zo snel mogelijk plaatsvinden?

Wilt uw verkoper op één dag tijd bijvoorbeeld vijf klanten bezoeken, kan hij die allemaal instellen op hetzelfde moment; de start van zijn werkdag. Routeplanner berekent de meest efficiënte weg en plant automatisch alles in.

Vooral op drukke momenten dreigt de zorgvuldig opgestelde dagplanning in de war te lopen. File onderweg? Een uitgelopen afspraak? Routeplanner verschuift on the road de nodige afspraken en herberekent de rest van de dag. Zo heeft u zicht op waar uw verkopers zich bevinden en kan uw verkoper ook perfect inschatten wanneer hij thuis zal zijn. Eenmaal thuis is er geen administratie of planning nodig.

Interesse in deze functie? Neem contact op met ons!