Fearless leading
In the field

Microsoft Dynamics 365

juni 20, 2022

Maak je mensen op het terrein nóg productiever. Lees hier welke updates Resco voor zijn mobiele tools voor diverse toepassingen eind juni heeft uitgerold.

Lees meer >>

juni 16, 2022

Je kunt je omzet met 25 procent opdrijven door het aantal trouwe klanten met 5 procent te laten groeien, dat tonen studies over klantentrouw. We bekijken drie dingen die je kunt doen om twijfelende klanten toch te binden en hoe Microsoft Dynamics 365 Customer Insights je daarbij helpt.

Lees meer >>

juni 13, 2022

Verhoog je omzet met AI door productievere verkoopgesprekken op afstand. Met onder meer real time coaching tijdens een verkoopgesprek

Lees meer >>

juni 11, 2022

Time is money, for salespeople too. Find out more about how you can use Dynamics 365 Sales release wave 1 to more effectively focus on the highest priorities through quicker access to data and new, AI-based models.

Read more >>

juni 5, 2022

De moderne consument verwacht persoonlijke, snelle en vlotte service. Overtref die verwachtingen nog. Leer in deze webinar de voordelen kennen van een end-to-end digitaal contact center en van de tools die Microsoft— met één oplossing op één platform – daarvoor heeft

Lees meer >>

juni 1, 2022

Schaalbaar, laagdrempelig, elastisch… Dat zijn kenmerken van krachtige groeiers en sterke businessmodellen. Maar dan moet je IT-infrastructuur volgen. Lees hier 3 redenen waarom je de migratie naar de cloud best niet uitstelt.

Lees meer >>

mei 23, 2022

Hoe haal je nieuwe leads binnnen, sluit je meer deals en activeer je klanten? Haal inspiratie uit de ‘cases’ van ClickDimensions, het toonaangevende marketing platform voor gebruikers van Microsoft Dynamics.

Ontdek meer >>

mei 18, 2022

Verhoog je omzet met nieuwe klanten, toehappende leads, weerkerende oude klanten en klantentrouw. ClickDimensions presenteert je vier tips om dit met campaign automation efficiënt en snel gedaan te krijgen.

Ontdek meer >>

mei 14, 2022

Mobiele oplossingen zijn belangrijk voor de ontwikkeling van je business. Resco.net, trendsetter in dit domein, stelt een nieuwe CEO die deze evolutie mee vorm gaf en het partnership van Resco met Microsoft beheerde. Maak kennis met Andrew Lorraine.

Ontdek meer >>

mei 10, 2022

Om je prestaties te boosten zijn heldere financiële analyses en overzichtelijke rapporten een grote hulp. Volgens Gartner® Peer Insights™ “Voice of the Customer” is Microsoft wat dat betreft een ‘top performer‘.

Ontdek meer

mei 6, 2022

Versnel je transitie naar duurzaamheid en creëer meer business value. in tijden van onzekerheid kun je met cloud technologie, AI en voorspellende data-analyse de risico’s beter managen, bottlenecks omzeilen en toch de verwachtingen van je klanten inlossen.

Ontdek meer

mei 5, 2022

Je presteert nog veel meer als je kunt putten uit de kennis van anderen. Zeker als het gaat om databases en software apps… Een goede reden om de eerste verjaardag van het Microsoft Power Platform en de Microsoft Dynamics 365 community’s te vieren.

Ontdek meer

mei 2, 2022

Beter inspelen op de noden van je klanten en betere resultaten… In de digitale wereld gelden nieuwe regels. Microsoft vergelijkt ze met schaken en het belang van de openingszetten. Met Dynamics 365 Sales leer je de juiste volgorde.

Digital Selling

april 30, 2022

Microsoft Azure Synapse Link vervangt Data Export Service. Contacteer ons indien u van deze Data Export Service gebruikt maakt. Wij stellen samen met u een pragmatisch traject op om ervoor te zorgen dat u continuiteit van data-beschikbaarheid kan genieten. Bijvoorbeeld: voor uw Power BI Reports en Dashboards.

Ontdek meer

april 25, 2022

Ook zonder internetverbinding toegang tot je backoffice? Waarom? Hier zijn vijf scenario’s waarin je er niet zonder kunt.

Ontdek meer

Blog

Geef marketing-acties maximale impact met ‘Product Mix’ van Fearless Leader
Geef marketing-acties maximale impact met ‘Product Mix’ van Fearless Leader
01-07-2022

Zorg voor een maximale impact op marketing-acties door je field medewerkers snel en systematisch op de hoogte te brengen van lopende promo’s en acties. Met de nieuwe feature ‘Product Mix’ in de gespecialiseerde CRM-app Fearless Leader van Avento verhoog je zo het rendement van je field-acties en neem je voorsprong op de concurrentie


Lees meer >
Zooms zijn toch leuk als het over fast moving consumer goods gaat
Zooms zijn toch leuk als het over fast moving consumer goods gaat
31-05-2022

A day in the life of Phoebe – Episode 7

“Ik heb vandaag al glazen gezien met een Baha Breeze, Big Tom Spiced Tomato Juice en Ginstberg Mineral Water erbij…” Iedereen komt elk uur van de dag in contact met een klant van Avento. Met een fast moving consumer good – van een bekend merk – dat met de gespecialiseerde FMCG/CPG-app Fearless Leader van Avento in de markt wordt gezet. Field medewerkers van die producenten gebruiken Fearless Leader voor hun CRM en XRM. Wil je weten welke vermaarde producten zo elke dag je pad kruisen, volg dan Phoebe en Vince, een bezorgde moeder en haar zoontje.


Lees meer >
Skip nooit je lunch, met Fearless Leader maak je er tijd voor
Skip nooit je lunch, met Fearless Leader maak je er tijd voor
25-05-2022

A day in the life of Phoebe – Episode 6

Het lunchuurtje is tijd voor jezelf. En voor je maag. Iedereen komt elk uur van de dag in contact met een klant van Avento. Met een fast moving consumer good – van een bekend merk – dat met de gespecialiseerde FMCG/CPG-app Fearless Leader van Avento in de markt wordt gezet. Field medewerkers van die producenten gebruiken Fearless Leader voor hun CRM en XRM. Wil je weten welke vermaarde producten zo elke dag je pad kruisen, volg dan Phoebe en Vince, een bezorgde moeder en haar zoontje.


Lees meer >

EEN GREEP UIT ONZE REFERENTIES

Avento’s aanpak en ervaring resulteert in heel wat trouwe klanten. Hieronder vindt u een greep uit onze referenties.