SharePoint verhuist van Mechelen naar Mechelen

‘Fearless’ Avento zet er voortaan de schouders onder. Telenet stopt met de hosting van SharePoint, het Microsoft platform, en stelde bestaande klanten Avento voor als nieuwe SharePoint host. SharePoint komt op die manier zo dicht bij huis als mogelijk is. Van de Liersesteenweg naar de Schaliënhoevedreef bij Avento, een kleine afstand maar een grote sprong.

SharePoint verhuist van Mechelen naar Mechelen

De kracht van 365  

Een grote sprong inderdaad. Wij kunnen u als cloud-specialist perfect begeleiden naar SharePoint Online, want ook voor nieuwe klanten bieden we die hosting aan uiteraard.

Perfecte begeleiding is geen loze belofte: Avento is sinds jaar en dag partner van zowel Telenet als Microsoft. Voor Microsoft is Avento bovendien een gewaardeerde implementatiepartner met grote expertise in Office365 en Dynamics365. Met eigen, mobiele oplossingen op dit platform maken we klanten ‘fearless leading in the field’.

‘Fearless & Proud’

Dat doen we ook voor nieuwe SharePoint gebruikers. Wij voeren een grondige analyse uit van uw wensen voor uw SharePoint en bepalen samen de implementatie. Hiertegenover staat een correct budget zonder verrassingen in een transparante samenwerking en open communicatie.

Hebt u interesse in de kracht van 365 en in het Microsoft cloud platform? Contacteer ons vrijblijvend.