SharePoint verhuist van Mechelen naar Mechelen

Share point verhuist van Mechelen naar ... Mechelen

Fearless’ Avento zet er de schouders onder  

Beste SharePoint gebruiker. Het Microsoft platform verhuist en komt dichter bij huis. Telenet stopt met de hosting van SharePoint maar wil zijn klanten een optimale overdracht en support aanbieden. Telenet stelt u Avento voor als SharePoint host.
Avento is sinds jaar en dag partner van zowel Telenet als Microsoft. Wij garanderen u een zorgeloze migratie van uw SharePoint en kunnen u als cloud-specialist perfect begeleiden naar SharePoint Online.

De kracht van 365

SharePoint komt zo dicht bij huis als enigszins mogelijk is. Van de Liersesteenweg naar de Schaliënhoevedreef bij Avento, een kleine afstand maar een grote sprong. Avento is een door Microsoft gewaardeerde implementatiepartner met grote expertise in Office365 en Dynamics365. Met eigen, mobiele oplossingen op dit platform maken we klanten ‘fearless leading in the field’. Daar zijn we fier op.

‘Fearless & Proud’

Voor SharePoint gebruikers is onze ambitie niet kleiner. Wij voeren een grondige analyse uit van uw huidige SharePoint en uw wensen over uw toekomstige SharePoint en bepalen samen met u het traject van migratie. Hiertegenover staat een correct budget zonder verrassingen in een transparante samenwerking en open communicatie.

Soundless Switch

  • Wilt u verder genieten van de kracht van SharePoint? Dan kan u bij Avento terecht. Avento biedt een migratie naar het Microsoft cloud platform aan. Vul zeker onderstaand formulier in en wij contacteren u.
  • Door het invullen van het onderstaand formulier geeft u uw toestemming aan Avento en Telenet om gegevens over uw SharePoint-oplossing uit te wisselen.

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Telenet support nummer: 09 326 90 90