Proficiat! Avento is geslaagd

Moet Avento nog examens afleggen? Geen echte proefwerken, dat niet. Maar we zijn door auditoren bezocht en zijn volgens hun bevindingen geslaagd voor de ISO 9001:2015 certificatie. Een proficiat dus en een dikke merci aan iedereen voor de tijd die jullie vrij gemaakt hebben voor dit ‘proefwerk’.

Avento behaalt ISO 9001:2015 certificatie.

VIM…

De auditoren waren formeel over het definitieve rapport. Het ISO 9001:2015 certificaat is van zeer groot belang. De ‘2015’ geeft aan dat het een grote herziening is van de norm sinds de laatste revisie in 2008.

Met dit ISO 9001 label garandeert Avento aan de buitenwereld dat onze producten en diensten consistent worden afgeleverd volgens de eisen van de klant en volgens onze eigen eisen. Bovendien tonen wij hiermee aan dat wij continu streven naar verbetering.

Het behalen van dit certificaat is a Very Important Matter, een belangrijke kwestie. ISO 9001:2015 garandeert namelijk dat gecertifieerde bedrijven rekening houden met de afnemers: alles is gericht op het vertalen van de input naar de output, van klanteis naar klanttevredenheid.

 …en toch vanzelfsprekend

Zonder onbescheiden te worden: voor een bedrijf als Avento is bovenstaande de basisinstelling, ons DNA zeg maar. Als onderneming die zich beroept op haar ‘zero code’ oplossingen die met drie muisklikken ingezet kunnen worden en die klanten onbevreesd op weg zetten met nieuwe digitale technologie… zou een ‘buis’ voor ISO 9001 pas echt een blamage zijn.

Maar we zitten dus in goed gezelschap. Wereldwijd zijn er iets meer dan 1 miljoen bedrijven gecertificeerd volgens ISO 9001:2015. Avento behoort tot deze club!