Planning maken met Fearless Leader: 3 features voor superieur resultaat

“De soepele planningsmogelijkheden en verfijnde routeberekening van Fearless Leader, de mobiele CRM app van Avento, worden door field medewerkers geapprecieerd. De app kent je en maakt het je helemaal naar je zin. Fearless Leader zorgt voor werkcomfort, efficiëntie en dus werkplezier,” zegt product manager Steven de Backer van Fearless Leader.

Planning maken met Fearless Leader: 3 features voor superieur resultaat

“Onze oplossing stelt field medewerkers in staat heel snel hun werkschema’s een aantal weken vooruit in te plannen. Ze kunnen het rekenen en denkwerk daarbij volledig overlaten aan Fearless Leader. Het gegenereerde schema houdt dankzij synchronisatie met je Outlook agenda rekening met al vastgelegde afspraken,” aldus Steven. Hij somt drie eigenschappen op die onderscheidend zijn.

1 – Snel en gemakkelijk: In een paar kliks klaar en zelfs een pauze ingelast

Steven De Backer: “Recent hebben we de mogelijkheden tot fine-tunen nog opgevoerd. Je kunt Fearless Leader instellen zodanig dat hij rekening houdt met je eigen wensen – een 4/5 werkweek of op dinsdag vroeger stoppen bijvoorbeeld. Ook de echte beschikbaarheid van de contactpersonen en de openingsuren van de te bezoeken outlets kan worden meegenomen in de berekening. Zo’n puzzel is met een paar kliks in minder dan een minuut gelegd. Fearless Leader ontneemt de field medewerker niet alleen heel wat planwerk. De optimale regeling haalt hem zoveel mogelijk van de baan en maakt nuttige tijd vrij in de winkels. Ook belangrijk: alle afspraken worden niet botweg na elkaar gezet; Fearless Leader voorziet de nodige pauzemomenten. Je hoeft je broodje niet in de auto binnen te spelen.”

2 – Grafische interface: Plannen vanop de kaart met outlets

Steven De Backer: Een coherente planning opmaken kan bovendien vanuit verschillende vertreksituaties. Je kunt beginnen plannen in je agenda, het resultaat bekijken in de routeplanner en daar bijsturen. Of je gaat omgekeerd tewerk en vertrekt van een kaartje met outlets, gefilterd volgens bepaalde criteria. Dat kaartje kan je in- of uitzoomen, verschuiven naar een ander gebied en voor de weergegeven outlets, stelt Fearless Leader met een klik automatisch een planning voor.”

3 – Voorzien op noodsituaties:  Stuurt automatisch bij

Steven De Backer: “De app zorgt ook voor instant oplossingen, bijvoorbeeld bij ziekte of onverwachte gebeurtenissen. Fearless Leader voert dankzij Resource Scheduling Automation autonoom de nodige aanpassingen in de taakverdeling door. De wijzigingen zijn onmiddellijk transparant en in nieuwe schema’s zichtbaar voor alle fieldmedewerkers.”

“We hebben voortdurend de vinger aan de pols. Deze drie eigenschappen illustreren mooi hoe een slimme integratie van allerhande technologie leidt tot substantiële verbetering,” besluit Steven.