Fearless leading
In the field

augustus 19, 2022

Meer succes met mobiele technologie die je mensen op het terrein bij de klanten ondersteunt. Resco.net is op dat terrein koploper en organiseert op 6 oktober dit jaar Resco Partner Awards. De Business Impact Award geeft kandidaten de kans hun successtory te delen. Iets voor jou?

Business Impact Award: iets voor jou

augustus 19, 2022

Meer data en meer info betekenen niet automatisch een betere service of betere resultaten. Augmented reality (AR) is een manier om die kloof tussen de digitale wereld en de fysieke te overbruggen. Resco.net maakt je met voorbeelden wegwijs in de verschillende types van AR

Wegwijs met de verschillende types van AR

augustus 18, 2022

Verbinding maken met je klanten zorgt altijd voor waarde en is de voorwaarde voor betere resultaten. Customer engagement specialist Nuance – kind aan huis bij de meeste Fortune 100-bedrijven – en Microsoft hebben daarvoor begin dit jaar de krachten gebundeld.

De voorwaarde voor betere resultaten

augustus 17, 2022

Wat als verkopers alle tools die ze nodig hebben, kunnen gebruiken vanop één plaats? Precies dat is Viva Sales van Microsoft: een nieuwe applicatie die elk type van CRM, Microsoft 365 en Teams samenbrengt in een gestroomlijnde omgeving. Voor gestroomlijnde, betere resultaten!

Viva Sales van Microsoft: een nieuwe applicatie

augustus 15, 2022

Meer tijd met je klanten betekent betere cijfers. De omslag van fysieke ontmoetingen naar digitale interacties is niet meer te stoppen. Deze webinar toont hoe de AI in Microsofts tools je helpt om dat digitale contact nog efficiënter te maken.

AI dat digitaal contact nog efficiënter maakt

augustus 11, 2022

Meer tijd met je klanten betekent betere cijfers

Webinar: voordelen van end-to-end digitaal contact center

augustus 7, 2022

Met een goede service trek je klanten aan. Maar er zijn zoveel valkuilen. In deze Webinar leer je de voordelen kennen van een end-to-end digitaal contact center en hoe je met de tools van Microsoft — alles op één platform — de verwachtingen overtreft.

Met een goede service trek je klanten aan

augustus 2, 2022

Business bouw je op positieve klantenervaringen. In CX mag je geen steken laten vallen. En wat is hier volgens analysebureau Forrester het pijnpunt? Integratie van processen en systemen. Precies hét sterke punt van Microsoft Dynamics 365.

Business bouw je op positieve klantenervaringen

juni 20, 2022

Maak je mensen op het terrein nóg productiever. Lees hier welke updates Resco voor zijn mobiele tools voor diverse toepassingen eind juni heeft uitgerold.

Lees meer >>

juni 16, 2022

Je kunt je omzet met 25 procent opdrijven door het aantal trouwe klanten met 5 procent te laten groeien, dat tonen studies over klantentrouw. We bekijken drie dingen die je kunt doen om twijfelende klanten toch te binden en hoe Microsoft Dynamics 365 Customer Insights je daarbij helpt.

Lees meer >>

juni 13, 2022

Verhoog je omzet met AI door productievere verkoopgesprekken op afstand. Met onder meer real time coaching tijdens een verkoopgesprek

Lees meer >>

juni 11, 2022

Time is money, for salespeople too. Find out more about how you can use Dynamics 365 Sales release wave 1 to more effectively focus on the highest priorities through quicker access to data and new, AI-based models.

Read more >>

juni 5, 2022

De moderne consument verwacht persoonlijke, snelle en vlotte service. Overtref die verwachtingen nog. Leer in deze webinar de voordelen kennen van een end-to-end digitaal contact center en van de tools die Microsoft— met één oplossing op één platform – daarvoor heeft

Lees meer >>

juni 1, 2022

Schaalbaar, laagdrempelig, elastisch… Dat zijn kenmerken van krachtige groeiers en sterke businessmodellen. Maar dan moet je IT-infrastructuur volgen. Lees hier 3 redenen waarom je de migratie naar de cloud best niet uitstelt.

Lees meer >>

mei 23, 2022

Hoe haal je nieuwe leads binnnen, sluit je meer deals en activeer je klanten? Haal inspiratie uit de ‘cases’ van ClickDimensions, het toonaangevende marketing platform voor gebruikers van Microsoft Dynamics.

Ontdek meer >>

Blog

Avento sluit aan bij Cegeka
Avento sluit aan bij Cegeka
09-09-2022

Een belangrijke stap voor Avento. Het software bedrijf uit Mechelen wordt volledig geïntegreerd binnen Cegeka Business Solutions. De drie partners Tom Moortgat, An Vandingenen en Lee Yudhira blijven aan boord. “Dit is de kans om ons Product Fearless Leader nog sneller te internationaliseren.”


Lees meer >
Betere Product Visibility met ‘Product Performance’ van Fearless Leader
Betere Product Visibility met ‘Product Performance’ van Fearless Leader
24-08-2022

Je kan verkoopanalyses – met name uit store checks – krachtiger maken dankzij de nieuwe feature ‘Product Performance’, dat de ontbrekende data in product visibility rapporten aanvult met relevante waarde. Dat kan vanaf nu inderdaad dankzij de nieuwe feature ‘Product Performance’ in de gespecialiseerde CRM-app Fearless Leader van Avento: is er voor een bepaald product in een bepaalde winkel geen registratie, dan neemt Fearless Leader de dichtst bij zijnde waarde en kan er alsnog een rapport worden getrokken. Met deze nieuwe feature verhoog je artificieel het rendement van je mensen, krijg je betere analyses en finaal dus ook betere business beslissingen voor betere Product Visibility.


Lees meer >
Geef marketing-acties maximale impact met ‘Product Mix’ van Fearless Leader
Geef marketing-acties maximale impact met ‘Product Mix’ van Fearless Leader
01-07-2022

Zorg voor een maximale impact op marketing-acties door je field medewerkers snel en systematisch op de hoogte te brengen van lopende promo’s en acties. Met de nieuwe feature ‘Product Mix’ in de gespecialiseerde CRM-app Fearless Leader van Avento verhoog je zo het rendement van je field-acties en neem je voorsprong op de concurrentie


Lees meer >

EEN GREEP UIT ONZE REFERENTIES

Avento’s aanpak en ervaring resulteert in heel wat trouwe klanten. Hieronder vindt u een greep uit onze referenties.