Fearless leading
In the field

FCMG 365 SOLUTION

oktober 25, 2022

Geïnteresseerd in betere interactie met je klanten en dus meer omzet? Lees dan zeker de 5 take-aways van de Keynote op de resco.NEXT conferentie in Lissabon: menselijk contact waarderen, luisteren naar klanten en partners…

5 take-aways voor meer omzet

oktober 20, 2022

Digitaliseren, business versnellen én je sales opkrikken. Cegeka heeft niet alleen de hoogst mogelijke status bij Microsoft, met de inlijving van Avento beschikken ze ook over een baanbrekende mobiele Dynamics 365 oplossing voor de FMCG-sector.

Digitaliseren, business versnellen én je sales opkrikken

oktober 13, 2022

Ben je klaar voor de convergentie van 5G, AI en cloud? Cegeka wel. Zo bleek bij de feestelijke opening van de nieuwe Cegeka-vestiging in Antwerpen. Cegeka’s CEO Stijn Bijnens, Global VP Data Kristel Demotte en de CEO van Citymesh Mitch De Geest deelden er hun inspirerende visie.

De convergentie van 5G, AI en cloud?

oktober 5, 2022

Cegeka is gewapend om elke klant met maximaal succes op het spoor van de digitalisering te zetten. De onderneming is namelijk in België de eerste die Microsoft Cloud Solutions partner wordt, de hoogst mogelijke status.

Cegeka wordt Microsoft Cloud Solutions partner

augustus 19, 2022

Meer succes met mobiele technologie die je mensen op het terrein bij de klanten ondersteunt. Resco.net is op dat terrein koploper en organiseert op 6 oktober dit jaar Resco Partner Awards. De Business Impact Award geeft kandidaten de kans hun successtory te delen. Iets voor jou?

Business Impact Award: iets voor jou

augustus 19, 2022

Meer data en meer info betekenen niet automatisch een betere service of betere resultaten. Augmented reality (AR) is een manier om die kloof tussen de digitale wereld en de fysieke te overbruggen. Resco.net maakt je met voorbeelden wegwijs in de verschillende types van AR

Wegwijs met de verschillende types van AR

augustus 18, 2022

Verbinding maken met je klanten zorgt altijd voor waarde en is de voorwaarde voor betere resultaten. Customer engagement specialist Nuance – kind aan huis bij de meeste Fortune 100-bedrijven – en Microsoft hebben daarvoor begin dit jaar de krachten gebundeld.

De voorwaarde voor betere resultaten

augustus 17, 2022

Wat als verkopers alle tools die ze nodig hebben, kunnen gebruiken vanop één plaats? Precies dat is Viva Sales van Microsoft: een nieuwe applicatie die elk type van CRM, Microsoft 365 en Teams samenbrengt in een gestroomlijnde omgeving. Voor gestroomlijnde, betere resultaten!

Viva Sales van Microsoft: een nieuwe applicatie

augustus 15, 2022

Meer tijd met je klanten betekent betere cijfers. De omslag van fysieke ontmoetingen naar digitale interacties is niet meer te stoppen. Deze webinar toont hoe de AI in Microsofts tools je helpt om dat digitale contact nog efficiënter te maken.

AI dat digitaal contact nog efficiënter maakt

augustus 11, 2022

Meer tijd met je klanten betekent betere cijfers

Webinar: voordelen van end-to-end digitaal contact center

augustus 7, 2022

Met een goede service trek je klanten aan. Maar er zijn zoveel valkuilen. In deze Webinar leer je de voordelen kennen van een end-to-end digitaal contact center en hoe je met de tools van Microsoft — alles op één platform — de verwachtingen overtreft.

Met een goede service trek je klanten aan

augustus 2, 2022

Business bouw je op positieve klantenervaringen. In CX mag je geen steken laten vallen. En wat is hier volgens analysebureau Forrester het pijnpunt? Integratie van processen en systemen. Precies hét sterke punt van Microsoft Dynamics 365.

Business bouw je op positieve klantenervaringen

juni 20, 2022

Maak je mensen op het terrein nóg productiever. Lees hier welke updates Resco voor zijn mobiele tools voor diverse toepassingen eind juni heeft uitgerold.

Lees meer >>

juni 16, 2022

Je kunt je omzet met 25 procent opdrijven door het aantal trouwe klanten met 5 procent te laten groeien, dat tonen studies over klantentrouw. We bekijken drie dingen die je kunt doen om twijfelende klanten toch te binden en hoe Microsoft Dynamics 365 Customer Insights je daarbij helpt.

Lees meer >>

juni 13, 2022

Verhoog je omzet met AI door productievere verkoopgesprekken op afstand. Met onder meer real time coaching tijdens een verkoopgesprek

Lees meer >>

Blog

Fearless Leader helpt brouwers in constante ‘War for Attention’
Fearless Leader helpt brouwers in constante ‘War for Attention’
07-12-2022

Naambekendheid en veel exposure zorgen voor meer consumptie, omzet, groei… Naambekendheid is bij manier van spreken de levensverzekering voor een bier. “Het is een constant gevecht voor aandacht. Zowel kleine, opkomende brouwerijen als gevestigde namen gebruiken de functionaliteiten van de CRM-app Fearless Leader om hun inspanningen zo precies mogelijk te richten en doseren,” weet Steven De Backer, product manager van de succesvolle app.


Lees meer >
Welkom terug uit bevallingsverlof Sarah en proficiat met de geboorte van Néa!
Welkom terug uit bevallingsverlof Sarah en proficiat met de geboorte van Néa!
02-11-2022

Sarah Desmedt, developer bij Avento, komt na de geboorte van haar dochtertje Néa terug naar het werk. Tijd voor een momentopname.


Lees meer >
Betere User Experience voor CRM in Fearless Leader leidt tot meer omzet
Betere User Experience voor CRM in Fearless Leader leidt tot meer omzet
28-10-2022

De gespecialiseerde app Fearless Leader van Avento wordt nu nog performanter en zorgt voor betere resultaten op het terrein. Producten kunnen beter worden gepositioneerd, de consument wordt consequenter ‘geteased’ en er kan preciezer ingespeeld worden op zijn wensen. Hoe deze stijging van de verkoop gerealiseerd wordt? De app kreeg namelijk een serieuze boost op het vlak van User Experience voor CRM. De verbetering in de   schermopbouw en een optimalisatie van de gebruiksvriendelijkheid van de app zorgen voor meer zelfvertrouwen en tijdwinst bij de field-medewerkers en voor een stiptere uitvoering van de taken.  


Lees meer >

EEN GREEP UIT ONZE REFERENTIES

Avento’s aanpak en ervaring resulteert in heel wat trouwe klanten. Hieronder vindt u een greep uit onze referenties.