Nooit meer problemen met je apparatuur dankzij de Field Service solution

Ook in tijden van corona zitten we bij Avento niet stil. Zo hadden we onlangs een digitale round table over onze Field Service solution. Toestellen zoals tapkranen, waterontharders en koffiemachines vragen onderhoud. Met de Field Service solution spoor je problemen op voordat ze er zijn en handel je ze efficiënt op locatie af.

Nooit meer problemen met je apparatuur dankzij de Field Service solution

Planning is key

Welke technieker stuur ik naar waar de baan op? Hoe zorg ik voor een goede timing en een optimale verplaatsing? Hoe kan ik snel schakelen wanneer er plots een order geannuleerd wordt? Dit vraagt een serieuze planning. Met de Field Service solution krijg je de juiste resources op de juiste plek op het juiste moment. Een simpele muisklik in de app volstaat om de technieker op de hoogte te brengen van zijn (gewijzigd) schema.

Altijd up-to-date

Beheer je voorraad gemakkelijk. De app registreert al de onderdelen die de technieker ter plaatse gebruikt. En trekt de onderdelen van de voorraadniveaus af. Zo is je inventaris altijd actueel.

Snel en efficiënt

Wanneer de technieker ter plaatse komt, ziet hij direct in de app welk soort onderhoud er nodig is. Met de bijhorende checklist kunnen de taken efficiënt afgehandeld worden. De klant moet enkel nog de bon aftekenen en ontvangt naderhand een factuur. Gedaan met administratieve rompslomp.

Geïnteresseerd in onze oplossing? Neem contact met ons op. We helpen je graag verder.