“Iedereen op zoek naar digitale boekhouding”

Iedereen is op zoek naar een digitale boekhouding. Dat is de evidente en tegelijk leerrijke conclusie uit de ontbijtsessie die Avento op 24 september hield. Van kleine KMO tot filiaal van een multinational – ongeveer de uitersten onder de aanwezigen.

Snelle meerwaarde

Uit de respons van de aanwezigen bleek wel dat Business Central snel een meerwaarde kan bieden voor KMO’s die geen analytische boekhouding voeren. Even ter herinnering: Business Central is software die ontworpen is voor kleine en middelgrote bedrijven om hen efficiënter te laten werken door verschillende tijdsintensieve en foutgevoelige bedrijfsprocessen aan elkaar te koppelen, zoals aan- en verkoopbeheer, facturatie en Customer Relationship Management.

“Professionele presentatie”

“Professionele en duidelijke presentatie. Hartelijke ontvangst….” Zo klonk het. Veel van de bovengenoemde aspecten werden tijdens de sessie echt in detail  behandeld. Dat leverde antwoorden en – eerlijk is eerlijk – ook pertinente vragen op die ons als Microsoft partner wijzer hebben gemaakt wat betreft de mogelijkheden om Business Central voor verschillende types van ondernemingen te customizen. 

“Professionele en duidelijke presentatie. Hartelijke ontvangst….”

Waar Avento wel nog werk aan heeft, is het vergroten van de naambekendheid van Business Central. Bij de meeste aanwezigen deed Microsoft Navision of Nav wel een belletje rinkelen maar Business Central,  zijn ‘cloud-opvolger om het zo te zeggen, (nog) niet. Work in progress dus. Hebt u tot hier gelezen, dan zijn we weer een stapje verder met ons missioneringswerk.