I love FMCG365 (m/v)

Valentijn is een dag om met complimentjes te strooien. Naar uw geliefde uiteraard, en die complimentjes blijven netjes onder jullie tweetjes. Maar als u nu eens weg bent van uw beste en onmisbare partner op de werkvloer. Waarom zou u hem/haar niet een bloemetje toewerpen?

I love FMCG365 (m/v)

Doen, zouden we zeggen. Hou u vooral niet in. Er zijn er anderen die het ook doen – brouwerij Moortgat, AA Drinks, Java the coffee company, D-Drinks, Van Marcke… Allemaal houden ze van FMCG365 om hun klanten op de best mogelijke manier te bedienen.

(m?/v?)

Het echt goede nieuws is dat u dan zelfs helemaal niet flirterig laat staan overspelig bezig bent, want FMCG365 heeft zoveel kwaliteiten, zowel mannelijke als vrouwelijke en zo u wil ook onzijdige… Enfin. Wat u bijvoorbeeld als complimentje zou kunnen gebruiken:

  • FMCG365 is er altijd voor u (m?/v?). Internet of geen internet. In welke loods of uithoek van een bedrijventerrein u ook bent. Het mobiele CRM is volledig operationeel dankzij de technologie van Resco.net. Niemand slaagt er even goed in de back office offline toegankelijk te houden en data door meerdere personen te laten bewerken zonder risico op gegevensverlies. Fantastische kwaliteit van FMCG365.
  • Wat FMCG365 ziet en weet, weet en ziet iedereen die het moet weten (m?/v?). Alles wat u met FMCG365 doet, is gesynchroniseerd met de back office. U krijgt als Sales Manager, Trade Marketeer of Category Manager onmiddellijk en in configureerbare dashboards te zien hoe het staat in de winkels.
  • FMCG365 is super praktisch en vertelt u alleen wat u nodig hebt (m?/v?). Enkel de info die u nodig hebt, en niets anders? Inderdaad. FMCG365 is afgestemd op de gebruiken in de fast moving consumer goods én de interfaces kunnen aangepast worden aan de specifieke gebruiken in uw onderneming. Geen ruis, geen overbodige stemmen. Focus.
  • FMCG365 is een multitasker van het zuiverste soort (m?/v?). Hij/zij levert dankzij de storechecks van uw field medewerkers een schat aan data op, maakt snel pertinente analyses, tovert met Microsoft Power BI prognoses allerhande uit de mouwen en u kunt er zelfs de subjectieve temperatuur mee opmeten. Hij/zij is uitgerust om surveys af te nemen via uniforme bevraging en met gestructureerde resultaten. Indrukwekkende partner, niet?
  • FMCG365 heeft een fotografisch geheugen (m?/v?). Is er iets mispeuterd? Ai, FMCG365 vergeet niets. De Share of Shelf calculator doet een beroep op dat fotografisch geheugen, maar u kunt er even goed mee vastleggen hoe anderen de winkelkanten lokken met al hun verleidingstechnieken.

Forever!

Never say never, maar wie door FMCG365 verleid is, heeft helemaal niet de neiging zijn/haar geluk bij iemand anders te gaan zoeken.  Integendeel, FMCG365 heeft trouwe minnaars en verleidt – u vergeeft ons de uitdrukking – aan de lopende band. Maar geen nood, u bent voor FMCG365 altijd de enige en de belangrijkste.

Voelt u zich ook verleid? Neem contact met ons op.