Geen ontsnappen aan voor je targets met Fearless Leader

Was je vroeger ook gefascineerd door beelden van hittezoekende raketten die hun doel volgen, of de torpedo’s waaraan niet te ontkomen valt? Al sinds de tijd van de zwart-wit films is dat courante praktijk. In de marketing, staat een gelijkaardige technologie klaar, maar is het potentieel ervan nog niet doorgedrongen.

Geen ontsnappen aan voor je targets met Fearless Leader

Marketing is uiteraard geen oorlogsvoering. Marketing is evenmin vissen: aan de kant zitten en kijken tot de dobber beweegt. Snelheid, wendbaarheid maar ook visibiliteit op wat er in de markt beweegt, zijn wel degelijk van groot belang.

 

Fearless Leader geeft je een veel beter zicht op je targets

Volgt je team automatisch de targets? Krijg je zicht op wat er onder de oppervlakte gebeurt en hoe dicht bij het doel is?  Als je medewerkers zijn uitgerust met Fearless Leader, de specialiseerde mobiele app in de FMCG-market, wel. Zij verzamelen op het terrein data die onmiddellijk in de juiste context geplaatst worden en voor het management betekenis krijgen.

 

Visibiliteit

Je kijkt dankzij Fearless Leader bij manier van spreken onder water. Voor alle denkbare targets – aantal introducties, orders, acties…  – weet je op elk ogenblik tot in detail – per team, per regio.. – hoe ver af of dicht bij ze zijn. In real time! Dankzij de offline beschikbaarheid van Fearless Leader en de synchronisatie van de data met de backoffice. Je hoeft niet te wachten tot de dobber beweegt om in actie te schieten.

 

Snelheid en wendbaarheid

Fearless Leader geeft je ook de mogelijkheid om zonder veel omhaal en automatisch targets naar het terrein te communiceren. Je field medewerkers zijn via Fearless Leader op elk point of sales volledig ingelicht over daar geldende de doelstellingen. Er komen geen PowerPoints laat staan vergaderingen bij kijken. De vergelijking met een hittezoekende raket of torpedo is er wat over, maar de richting klopt.

 

Niet 1 hengel maar een hele rij

Fearless Leader maakt het perfect mogelijk om tegelijk meerdere targets in te stellen en te monitoren.

Zo kunnen targets gekoppeld worden aan welomschreven commerciële acties, binnen bredere doelstellingen. Er is met andere woorden een hele hiërarchie aan targets mogelijk, die allemaal aan de hand van eenvoudige store checks in real time opgevolgd worden. Je vist met andere woorden even comfortabel met 1 als met 10 hengels tegelijk.

De aansturing van je field medewerkers en het instellen plus opvolgen van targets was nog nooit zo performant te organiseren. Fearless Leader geeft je een substantiële voorsprong. En dan hebben we het nog niet gehad over planning, business inzichten, multi-acces en offline beschikbaarheid… Maar dat lees je hier in andere blogs.