FMCG365 met ‘test drive’ in showroom van AppSource

Een testritje zegt toch altijd meer dan een brochure met specificaties en prestaties. Beide zijn het ideaal. Dat is wat Avento u mag aanbieden: een testrit met een echte roadster. En dat is niet alle constructeurs gegund.

FMCG365 met ‘test drive’ in showroom van AppSource

“Als zogezegde constructeur hebben we inderdaad zware selectieproeven doorstaan om met onze mobile CRM-app FCMG365 op Microsofts AppSource met een ‘test drive’ te mogen staan,” aldus Lee Yudhira, Operations lead van Avento. “Zo’n ‘test drive’ is een testomgeving die via AppSource toegankelijk is en de werking van de app helemaal illustreert. Het enige wat de potentiële klant moet doen is via zijn AppSource account inloggen. De garage instappen en rijden dus. De snelste kennismaking met ons product,” aldus Lee.

Enorme showroom

“Microsofts AppSource is een gigantisch platform met een wereldwijd bereik. De aanwezigheid daar brengt FMCG365 in het vizier van eindklanten, maar ook van andere implementatiepartners van Microsoft. Als zij voor hun eindklanten een CRM probleem voor de voeten krijgen, gebeurt het dat ze in de AppSource gaan kijken of er al geen oplossing bestaat.”

Met een ‘test drive’ heeft Avento in die showroom een streepje voor. Binnen de Dynamics365 omgeving en in de categorie ‘Sales’ toont de AppSource een 150-tal apps, daarvan mogen er slechts een tiental een ‘test drive’ aanbieden.

“Enkel voor applicaties met toegevoegde waarde”

“Microsoft is de set van criteria voor de AppSource aan het verstrengen. Met FMCG365 zijn we door een hele assessment procedure gegaan. Om een lang verhaal kort  te maken, Microsoft test de apps op twee grote criteria: de technische conformiteit en de business value. Apps die binnen AppSource een ‘test drive’ krijgen moeten dus future proof zijn op technisch vlak en voor de gebruikers toegevoegde waarde creëren,” aldus Lee.

Een roadster?

FMCG365 omschrijven als een roadster – compacte, snelle tweezitter met topprestaties – is daarom nog zo gek niet.  FMCG365 is een mobiele CRM oplossing die van uw bedrijf efficiëntere, snellere en zelflerende organisatie maakt. Met de technologie van Microsoft Dynamics 365 en Resco.net zijn alle data en businessprocessen in álle omstandigheden offline beschikbaar zodat u altijd verder kunt.

Meer weten over Avento’s aanwezigheid op AppSource? Neem contact met ons op.