Fearless Leader, de spits die overal scoort voor Avento

Grote voetballers krijgen een bijnaam. Maradonna werd Pluisje genoemd. De Vlo, dat is nog altijd Messi. Pelé was niet zijn echte naam maar iedereen weet natuurlijk wie het is. Onze FMCG 365 mobiele CRM-app speelt internationaal ook echt de pannen van het dak, maar bekt niet echt vlot.

Fearless Leader, de spits die overal scoort voor Avento

Daar brengen we dus verandering in. Met de nieuwe toepasselijke koosnaam ‘Fearless Leader’ en met een aangepaste internationale site. We hebben eerder gemeld dat we een stevig voet aan de grond kregen in Frankrijk en dat in Nederland nu ook een multinational actief in Fast Moving Consumer Goods met Fearless Leader werkt.

Razend efficiënt

Welke kwaliteiten maken van Fearless Leader nu zo’n buitengewone aanwinst voor elk marketingteam actief in de FMCG, ook wel CPG (Consumer Packaged Goods) genoemd? Waarom is hij zo gegeerd in het buitenland?

Fearless Leader is een slimme app die iedereen naar een hoger niveau tilt. U kunt heel soepel en vanuit verschillende vertreksituaties een coherente planning opmaken, precies omdat de planningstools volledig geïntegreerd zijn. U kunt beginnen plannen in uw agenda, het resultaat bekijken in de routeplanner en daar de route optimaliseren of omgekeerd tewerk gaan. Alle afspraken worden  gesynchroniseerd met uw Outlook agenda.

Fearless Leader is compleet en uitgerust met een zeer overzichtelijke master card van elke “Point of Sales’, met uiteraard een aantal essentiële gegevens maar ook de volledige neerslag van elk vorig bezoek. En met een volledig beeld van de gezondheid van de relatie. Hoe zit het met de frequentie van bezoeken, hoe worden acties opgevolgd, wat was het resultaat van vorige store checks… Fearless Leader geeft u met andere woorden een 360° beeld.

Fearless Leader is bijzonder productief.  Het checken van het gedrag van de concurrentie  vraagt van uw field medewerkers niet of nauwelijks meer werk. Het verzamelen van data  was nog nooit zo makkelijk. De ‘store check’ faciliteiten binnen Fearless Leader maken elk winkelbezoek efficiënt en productief. Op elk toestel – tablet, smartphone of ultrabook – capteert u vitale data betreffende ‘facings’, ‘rotations’, ‘out of stock’ en ‘price’ met een minimum aan handelingen.

Hij werkt ook altijd in ‘real time’ en dus razend snel. De verzamelde data worden gesynchroniseerd in de back office. Fearless Leader werkt dankzij de technologie van Resco.Net altijd en overal. Is er geen internetverbinding dan zijn de gegevens in een lokale deelkopie bewerkbaar (dankzij multi-acces ook door meerdere personen zonder verlies of overschrijving van data).  Tegelijk is de opvolging van opgezette acties in Fearless Leader heel simpel. Het management krijgt via dashboards een instant helikopterbeeld van de situatie.

Fearless Leader is technisch zeer vaardig. Een voorbeeld: de ‘Shelf Calculator’ van Fearless Leader maakt een foto en met de app lijnt u op die foto de te meten schappen of stukken van schappen af. De app rekent de share of shelf en het aantal facings uiteraard zelf uit. Fearless Leader laat ook toe ‘kwalitatieve’ en zelfs subjectieve gegevens te verzamelen. Door een Survey actie op te zetten krijgt u als Sales Manager, Trade Marketeer of Category Manager een uniforme bevraging en gestructureerde resultaten.

Fearless Leader is een echte spelverdeler. Hij zorgt voor instant oplossingen, bijvoorbeeld bij ziekte of onverwachte gebeurtenissen. Fearless Leader voert dankzij Resource Scheduling Automation autonoom de nodige aanpassingen in de taakverdeling door. De wijzigingen zijn onmiddellijk transparant en in nieuwe schema’s zichtbaar voor de fieldmedewerkers.

Het resultaat van de inzet van Fearless Leader is een ‘sneller scorende’ organisatie. Zo maakt Avento van elk van zijn klanten een Fearless Leader. De naam gaat dus zeker in de smaak vallen in onder andere Groot-Brittannië en in Duitsland, de volgende markten waar we in onderhandeling zijn met klanten die hun CRM mobiel en efficiënt met Fearless Leader willen aanpakken.