Er schuilt een ervaren enquêteur in elke field medewerker

Er schuilt namelijk een ervaren enquêteur in Fearless Leader. Soms wordt van een field medewerker inderdaad iets meer verwacht en wil je dat hij/zij meer dan cijfers en bestellingen opneemt: kwalitatieve, gedetailleerde info. Bijvoorbeeld naar aanleiding van een seizoenswisseling, een actie van een concurrent, de heropening van de horeca… Hoe groot is de oppervlakte van het terras? Zijn er parasols aanwezig?… Dan is het van cruciaal belang dat je fieldmedewerker – alle field medewerkers! – dezelfde, aangepaste vragenset meekrijgen om data te verzamelen.

Field medewerker

Fearless Leader heeft uitgebreide mogelijkheden om dergelijke surveys op heel korte termijn te plannen en foutloos te laten uitvoeren.

Gestructureerde antwoorden!

Essentieel voor het bekomen van bruikbare data, zijn gestructureerde antwoorden. Met Fearless Leader is het een klein kunstje om vragensets met gestructureerde en makkelijk in te voeren antwoorden op te maken:

  • Ja/nee
  • Numerieke gegevens
  • Voor gedefinieerde antwoorden: zeer netjes, netjes, middelmatig, dringende poetsbeurt…
  • Datums

Die vragensets zijn met een enkele klik  gekoppeld worden aan bepaalde acties, aan bepaalde winkelpunten, aan bepaalde producten…

 

A small step for Fearless Leader, a giant leap for field workers

Informatie die op deze manier verzameld wordt, is perfect bruikbaar voor analyses en het voorbereiden van nieuwe acties. Er zijn nog enkele evidente voordelen:

  • Fearless Leader stelt je in staat om surveys op elegante en vlotte manier centraal te coördineren en de opdrachten snel uit te sturen naar je doelgroepen en field medewerkers. De juiste vragen stellen in de juiste winkelpunten wordt kinderspel.
  • Je field medewerkers verliezen nauwelijks tijd met gestructureerde en makkelijk in te vullen vragensets. Zo’n moderne survey uitvoeren kost amper extra energie en kan onmogelijk demotiverend werken.
  • De foutenmarge wordt quasi tot 0 herleid.
  • Met gestructureerde vragensets blijft de impact van een survey voor de mensen van het winkelpunt maximaal beperkt. Geen zelf te formuleren antwoorden, geen telefoontjes achteraf omdat er iets niet duidelijk of vergeten was…

“Het is maar een van de vele features waarmee Fearless Leader het werk van field medewerkers vergemakkelijkt. Fearless Leader geeft je alle instrumenten in handen om concreet resultaat te boeken. Daarom heet de app dus Fearless Leader: hij zet je, ook voor andere uitdagingen in Customer Relations Management, op weg naar rendement,” aldus Steven De Backer, product manager van Fearless Leader.