De wereld rond met FMCG365

Where shall we go? – Wohin geht die Reise – Dove ti porta il viaggio
Dit spel uit de oude doos volstaat al niet meer voor de vergelijking want het blijft beperkt tot Europa. Dan is Risk met zijn wereldkaart en geleidelijke veroveringen een betere vergelijking. Avento heeft met zijn CRM apps – FMCG365, Industry365 en Textile365 – heel wat continenten ‘veroverd’ en zo 4 van de 6 mogelijke Risk-opdrachten vervuld.

De wereld rond met FMCG365

De app wordt namelijk in 40 landen voor 500 individuele merknamen gebruikt. Enkel het Midden-Oosten en Rusland zijn met zekerheid nog onbetreden terrein. De wereldkaart zier er indrukwekkend blauw uit – met telkens enkele logo’s. In detail gaan is onbegonnen werk, want die merken steken overal even vlot nationale grenzen over.

Lees hier wat onze klanten zeggen over FMCG365 voor de fast moving consumer goods, Industry365 en Textile365. Het zijn CRM oplossingen die op maat van de sector en zelfs van de klant worden getuned. De apps zijn uitgerust met handige tools voor planning, store check, levering, rapportering en analyse. Ze leveren vooral bergen tijdwinst en betere prestaties op. En ze bezorgen field medewerkers in alle omstandigheden (ook offline) toegang tot de backoffice met alle klantinformatie.

Vraag een demo of trial version aan op onze homepage. Of maak een proefritje met FMCG365 in de AppSource van Microsoft.