De reflectie van Ann: Fearless Leading

Wat begon met een slagzin voor Avento, heeft geleid tot een houvast en een bruikbaar kader om Avento medewerkers en klanten te coachen om te bereiken wat ze voor ogen hebben. Vaak gaat dit ook gepaard met persoonlijke groei van zowel klant als medewerker.

De reflectie van Ann: Fearless Leading

‘Fearless leading in the field’. Een van de gamechangers in mijn leven. Het is de slagzin die Avento de nodige zuurstof en energie geeft om vol goesting te werken aan onze missie. Een slagzin die het Avento Core Team twee jaar geleden gezamenlijk goedgekeurd heeft na ettelijke brainstormsessies. Ik had toen geen enkel idee wat de impact zou zijn op mijn verdere ontwikkeling en happiness ervaring.

Maand na maand, dag na dag wordt deze slagzin, naar mijn eigen verwondering, weer net iets anders ingevuld. Elke keer weer krijgen de woorden een diepere en andere betekenis, en elke keer helpt dit zinnetje me bij mijn continue ontplooiing van mezelf.

De oorspronkelijke slagzin ‘fearless leading in the field’ slaat op het feit dat Avento haar klanten helpt om zonder vrees een leiderspositie in te nemen in hun expertisedomein. Zonder angst kunnen zij met Avento de allerlaatste technologie├źn aanwenden om deze leiderspositie in te nemen om zo tot schitterende resultaten te komen.

Als HR verantwoordelijke heb ik fearless leading laten doorsijpelen op mijn eigen missie binnen de organisatie. Hoe meer ik nadacht, hoe meer ik de energie voelde stromen. Het zou toch fantastisch zijn als ik alle medewerkers ‘fearless’ zou kunnen leiden tot hun maximale ontplooiing in hun eigen veld. Elke keer voel ik de energie sneller stromen als ik denk aan deze missie. De liefde voor het leven, de liefde voor de mensen en de talrijke mensen die ik op mijn pad ontmoet heb, zullen me hierin kunnen helpen.

Ik kijk er alvast met volle goesting naar uit om het ingeslagen pad nog sneller te kunnen bewandelen.