De meerwaarde van foto’s in uw CRM-systeem

Een beeld zegt meer dan duizend woorden en dat beseft uw verkoper maar al te goed. Zeker in de retailsector kost het beschrijven van een rek in de winkel, de plaats van het promomateriaal of eventlocaties heel wat uren administratie voor uw vertegenwoordiger. Bovendien kan er dankzij een foto makkelijk vergeleken worden bij een volgend bezoek.

Beautiful female model in leather clothes with a white car and a smartphone in the Parking lot

Nog niet overtuigd?

Beeldt u dan even de volgende situatie in: een vertegenwoordiger van Duvel brengt een bezoek aan een café dat promomateriaal etaleert. Hij kan meteen zien hoe goed dit geplaatst is en welke toegestuurde materialen effectief gebruikt worden.

Dankzij Mobile CRM op zijn smartphone kan hij foto’s nemen en onmiddellijk op de juiste plaats in het systeem zetten. Geen beschrijvend tikwerk en geen administratie, ook niet als een van zijn collega’s de situatie opvolgt.

Een persoonlijker contact

Niet alleen van dingen, maar ook van mensen kunnen foto’s handig zijn om namen en gesprekken beter te onthouden. Wanneer een collega het werk overneemt, kan hij ook meteen een gezicht op een naam kleven. Dat praat een stuk makkelijker.

Interesse in deze functie? Neem contact op met ons!