CRM-systeem op maat van de textielsector: dit is de meerwaarde

Vertegenwoordigers van textielbedrijven zijn constant de baan op en vertoeven in binnen- en buitenland. Vliegtuigreizen zijn voor hen eerder regel dan uitzondering. Het hoeft geen betoog dat die hectiek een efficiënt klantenbeheer bemoeilijkt, tenzij … ze over een aangepast CRM-systeem beschikken. Dat biedt de mogelijkheid om marketing&sales-inspanningen in de textielsector met een minimale inspanning te optimaliseren. Ontdek hier alle mogelijkheden.

CRM-systeem op maat van de textielsector: dit is de meerwaarde

Eenvoudige registratie

Bij een CRM-systeem voor de textielsector draait alles rond gebruiksvriendelijkheid. Goede interactie met de klant staat centraal.   Een aangepast CRM-systeem maakt van die nood een deugd: dankzij een mobiele toepassing registreren en beheren vertegenwoordigers hun CRM heel eenvoudig via een app op hun tablet. Gedaan dus met papieren rompslomp of onhandig gezeul met laptops.

Het vliegtuig op? Offline CRM brengt raad

Vliegtuig op, vliegtuig af: voor menig vertegenwoordiger in de textielsector is het dagelijkse kost. Vroeger ging dat gepaard met veel verloren uren, maar dankzij een offline CRM-systeem is het probleem voorgoed verleden tijd. Vertegenwoordigers kunnen hun bezoekrapporten en andere CRM-activiteiten voortaan ook offline beheren:

  • Altijd en overal beschikbaar: ook op plaatsen zonder mobiel netwerk of wifi.
  • Geen hoogoplopende mobiele data- en roamingkosten.
  • Dankzij een smart synchronisatiesysteem worden bestanden en foto’s automatisch opgespaard tot er wifi beschikbaar is.

100% efficiëntie

 Productfoto’s laten zien aan potentiële klanten, staalaanvragen verwerken, offertes behandelen, bestellingen opnemen, kortom het hele sales-pipeline-proces beheren: vertegenwoordigers doen het allemaal vanuit het CRM-systeem. Maar daar houdt het niet op. De salesmanager kan alle CRM-activiteiten nauwgezet opvolgen ten opzichte van ingestelde targets.

Avento Dynamics CRM Textile

Avento Dynamics CRM Textile is een internationale verkoop-, marketing- en serviceoplossing voor de textielindustrie. Gebaseerd op Microsoft Dynamics CRM, stelt het u in staat om klantgegevens eenvoudig te beheren en helpt het u om uw verkoopactiviteiten te rentabiliseren. Wilt u graag alle voordelen van dit CRM-systeem op maat van uw business ontdekken? Neem vrijblijvend contact op.