Consumer Goods Event bij Microsoft – wat u niet mocht missen

Het Consumer Goods Event dat Avento organiseerde begin deze maand bij Microsoft, bleek een schot in de roos. Een mooie groep sales en IT-managers ontdekte de nieuwe mogelijkheden van Microsoft Dynamics CRM en luisterde geboeid naar de uiteenzettingen van Wesly Van Cleempoel van Duvel Moortgat en Didier Rousselle van Planorama. Hebt u het gemist? Geen nood, hier leest u er alles over.

Consumer Goods Event bij Microsoft – wat u niet mocht missen

In een eerste sessie demonstreerde Avento hoe Microsoft Dynamics CRM Consumer Goods antwoorden biedt op vragen als:
–    hoe stuurt u uw vertegenwoordigers optimaal de baan op?
–    leggen uw vertegenwoordigers de goede prioriteiten?
–    halen de vertegenwoordigers hun doelstellingen?
Tijdens deze sessie kregen de deelnemers meer inzicht in de oplossingen voor zowel tablet en smartphone als voor pc.

Duvel inspireert

Wesly Van Cleempoel, IT-manager van Duvel Moortgat inspireerde met zijn getuigenis over de toepassing van Avento Drinks voor zijn business. De tool ondersteunt naadloos de ambities van de brouwer om de bieren van Duvel Moortgat wereldwijd op de kaart te zetten. Uiterst leerrijk. Van Cleempoel sloot zijn uiteenzetting af met een frisse traktatie: een heerlijk glas Duvel.

Automatische store check

Wat dacht u van een geautomatiseerde store check op basis van een foto? Didier Rousselle, Planorama reseller, demonstreerde de voordelen van deze toepassing voor FMCG-organisaties. Toonaangevende bedrijven zoals Coca-Cola, Mars, P&G, Unilever, Mondelez International en L’Oréal boekten hiermee mooie resultaten op het vlak van efficiëntie en nauwkeurigheid. Wat deze toepassing voor uw sales kan betekenen, legde hij haarfijn uit.

Hebt u het event gemist, maar wil u toch meer weten over de werkwijze bij Duvel Moortgat, de automatische store check of de Avento Consumer Goods oplossingen? Neem dan contact op en wij vertellen het u graag.

Check ook ons volgende eventDeep Dive: Microsoft Dynamics CRM Mobile op dinsdag 19 augustus van 14 tot 17 u. bij Microsoft, Zaventem.