Avento voor een dagje ‘Fearless leading in the trees’

U kent ons als ‘Fearless leading in the field’ met onze mobiele CRM oplossingen. Wel, tijdens de teambuildingsdag op 20 juni waren we zelf even ‘Fearless leading in the trees’. Als afsluiter zijn we namelijk met het voltallige team het gloednieuwe ‘Fietsen door de bomen’ gaan uittesten in Hechtel-Eksel. U weet wel: Limburgs tweede grote fietsattractie na het al wereldberoemde ‘Fietsen door het water’. Zeer leuk, ook het diner nadien want dennenlucht scherpt de honger aan.

Avento voor een dagje ‘Fearless leading in the trees’

Wat eraan vooraf ging was zeker niet minder vermakelijk, want het speelde zich af in en rond het al even beroemde ‘Treehouse’, de meest unieke brainstormlocatie in Vlaanderen, duurzaam en ook op het niveau van de boomkruinen.

Avento’s cocktail?

We moeten eerlijk zijn: er werd heel speels gebrainstormd. Eerst met een quiz die onze mensen relevante vragen voor de voeten wierp: De ingrediënten van de Avento cocktail? Bieren die met onze FMCG365 gemarket worden, rangschikken volgens alcoholpercentage? De meest fearless medewerker…?

 ‘Liftgesprekje’

Na deze kopbrekers moest het leerrijkste nog komen. De drie teams die elkaar in de quiz probeerden te overtroeven, moesten elk een ‘elevator pitch’ schrijven over Avento. Een bedrijfspresentatie die je in de tijd van een korte ontmoeting in een lift uit de mouwen schudt. In ons geval de Treehouse.

Ongeveer zo dus: ‘Jij lust bv. wel eens een pintje? Ooit afgevraagd hoe het komt dat dit in winkels, supermarkten, cafés etc. overal steeds te vinden is? Het is niet toevallig: daar komt heel wat bij kijken qua bestellingen, controles, marketing acties, etc. Als Microsoft-partner, maakt Avento die processen eenvoudig. Vertegenwoordigers van al die merken kunnen onderweg met onze mobiele apps offline werken. Dat geeft onze klanten het lef om meer bier te verkopen dan ze zelf voor mogelijk houden.’ Ting! Lift stopt.

We gaan de drie pitches uiteraard niet openbaar beoordelen. Wat we wel mogen verklappen is dat iedereen van ons die u ooit nog ontmoet, Avento kort en krachtig zal kunnen voorstellen.