Avento helpt Pollet Water Group met CRM gebouwd op Microsoft en Resco.Net

De Pollet Water Group is een holding die in meer dan 15 landen met bijna 30 bedrijven allerhande oplossingen aanbiedt voor waterbehandeling in de industrie en de residentiële en medische sector. Zij gaan bij  hun keuze voor een nieuw Customer Relations Management niet over één nacht ijs maar kiezen voor een zekere, schaalbare en efficiënte oplossing.  Avento, sinds jaar en dag partner van Microsoft en van Resco.Net, is trots het CRM-systeem voor de Pollet Water Group op permanente basis te mogen uitbouwen

Avento helpt Pollet Water Group met  CRM gebouwd op Microsoft en Resco.Net

“Het is de bedoeling dat Avento uiteindelijk alle bijna 30 bedrijven van de Pollet Water Group wat betreft CRM uitrust. Momenteel zijn we bezig met een 10-tal ondernemingen, samen goed voor een 100-tal gebruikers,” aldus Sarah De Smedt, Consultant bij Avento.

“We ontwikkelen voor al die ondernemingen op maat gemaakte CRM-oplossingen met de bouwstenen van Microsoft en leggen er een laag van Resco.Net bovenop voor gebruiksvriendelijk en offline gebruik. Pollet Water Group geniet van Microsoft Power BI voor inzichten en analyses en Microsoft Dynamics CRM voor ‘visit reporting’ en ‘opportunity handling’. Alle medewerkers van de Pollet Water Group werken op tablet met de interface van Resco.Net.

“Mooie case”

De opdracht voor de Pollet Water Group is een “mooie case”, zo stelt Lee Yudhira, Operations Manager bij Avento. Avento diende de case in voor de jaarlijkse Resco.NEXT conferentie en bracht het daarmee tot finalist voor de award ‘Business Impact of the Year’. Dit is een nieuwe award van Resco om bouwers van oplossingen onder de aandacht te brengen die de werking van hun klanten fundamenteel verbeteren en succes boeken op basis van cijfers en klanttevredenheid.

“We hebben het de voorbije 3 jaar telkens tot finalist gebracht voor de Resco Awards. Een teken dat we constant op een hoog niveau werken,” aldus Lee.

Organisatie uitgbreid

Er werden voor deze opdracht nieuwe mensen aangetrokken. Momenteel zijn een vijftal medewerkers van Avento bij deze fijne uitdaging betrokken.

“De voorbije maanden zijn we vooral met onze FMCG-app Fearless Leader in the picture gekomen. Je mag niet vergeten dat we ook verschillende toonaangevende internationale bedrijven ondersteunen met Microsoft Dynamics 365 in hun traject van digitalisering. Onder meer voor Van Marcke en Bekaert Deslee, leveren we dezelfde aard van diensten,” besluit Lee.