Avento dit jaar opnieuw bij de topfavorieten van Resco.net

Na winnaar van de Innovation Award van Resco.net in 2019, is Avento ook dit jaar in de topfavorieten terecht gekomen van de Slovaakse reus in mobiele digitale diensten. Zowel in de categorie ‘Partner of the Year’ als voor de ‘Innovation Award’ behoorde Avento tot het selectie kransje van finalisten. “Daar moeten we fier op zijn. Er namen meer dan 300 partners deel aan de conferentie. Resco is misschien nog niet zo’n klinkende naam, het is  wel een absolute leider en game changer in mobiel CRM,” aldus Avento’s CEO Tom Moortgat.

Avento dit jaar opnieuw bij de  topfavorieten van Resco.net

Resco telt meer dan 2.000 corporate klanten en is actief in meer dan 100 landen. Vorig jaar moest Tom Moortgat naar Rome voor een award, dit jaar ging het naar Bratislava om er voor de verzamelde elite in de mobiel CRM op de Resco-conferentie te spreken over het succes van Fearless Leader.

“Uitstekende samenwerking”

“Resco weet uiteraard wat we met hun technologie doen. We hebben al bijna 10 jaar een uitstekende samenwerking. Het was me dan ook een genoegen uit de leggen hoe Fearless Leader, met in het hart de technologie Resco, de internationale toer opgaat. Dat gebeurt niet alleen in het zog van internationaal actieve klanten zoals Henkel, Mentos en Innocent – Fearless Leader wordt ingezet voor meer dan 500 merknamen in meer dan 40 landen. We krijgen nu ook een een stevige voet aan de grond bij nieuwe klanten in onder meer Nederland en Frankrijk. Daarom bouwen we een nieuwe internationale site rond Fearless Leader,” aldus Tom Moortgat.

Wederzijds respect

Die appreciatie is wederzijds, zo blijkt uit de motivering van Resco: “Avento heeft tal van succesvolle projecten met Resco-technologie gerealiseerd. We appreciëren hun proactieve en professionele aanpak….  De mensen van Avento maken efficiënte samenwerking mogelijk tussen de backoffice en de fieldmedewerkers. Ze zorgen bovendien voor coaching, training, communicatie op maat en helpen hun klanten doorheen een succesvolle digitalisering.”

Standaard in de markt

En waaraan danken Avento en Fearless Leader deze complimenten? Fearless Leader is intussen uitgegroeid tot een standaard voor internationale topbedrijven actief in de FMCG/CPG sector. Fearless Leader is uitgerust met onder meer automatische planning optimalisatie, acties en missies-beheer, assortimentbeheer, store checks, gps tracking, rapportering, analyse en voorspelling, met geïntegreerde outlook en agenda.

De app werkt op elk toestel  (Android/iOS/Windows). Je hebt dankzij Resco zelfs geen internet nodig met hun echte conflictvrije offline synchronisatie en dus met grote betrouwbaarheid en fantastisch gebruiksgemak.