CRM: Over mannen, de Bru remedie & Duvel T-shirts

A day in the life of Phoebe – Episode 3

“Maar dan haalt Hans haar plots bij de les op een toontje dat haar niet bevalt…” Iedereen komt elk uur van de dag in contact met een klant van Avento. Met een fast moving consumer good – een bekend  merk  – dat met de gespecialiseerde FMCG/CPG-app Fearless Leader van Avento in de markt wordt gezet. Field medewerkers van die producenten gebruiken Fearless Leader voor hun CRM en XRM. Wil je weten welke vermaarde producten zo elke dag je pad kruisen, volg dan Phoebe en Vince, een bezorgde moeder en haar zoontje.

CRM: Over mannen, de Bru remedie & Duvel T-shirts

“Hallo Hans!” Ze bloost. Zijn gespierde armen, zijn brede borstkas, en zijn…

“Zijn 666 Duvel* T-shirt! Ik had het wel kunnen denken, ’t is een marketeer…” Hans duikt meteen in de materie – vorige meeting, werkpunten, bla bla bla – maar Phoebe** hoort het niet echt. Ze is gecharmeerd door zijn kort geschoren baardje en zijn glimlach. Maar dan haalt Hans haar plots bij de les op een toontje dat haar niet bevalt… “Precies mijn ex zoals hij praat,” denkt ze lichtjes geagiteerd. Phoebe neemt een slok van haar sprankelende Bru* en is meteen van haar wolk.

Het muntje en het bruiswater hebben haar honger aangescherpt. “Nooit met honger een vergadering ingaan,” verwijt ze zichzelf. Gelukkig heeft ze de Zoom-meeting met Hans opgenomen want haar gedachten zijn nu bij lekker knapperige Chicken Nuggets* van Vario Food met een kwakje Zeisner* ketchup erbij, zoals laatst op de kermis.

Kermis. Kerstmis. Feestdagen. Hoe komt het dat ze nu plots denkt aan de mannen in haar leven. De laatste had haar een Wilderen* Picknick Bon van de brouwerij en distilleerderij van Wilderen cadeau gedaan.

“Hoe was zijn naam weer?” Ach wat, ik heb het gehad met mannen. De enige man in mijn leven is…  Lees het om 10 uur.

** Phoebe en Vince zijn fictieve personages. Elke overeenkomst met bestaande personen berust op louter toeval.
*Al deze producten bestaan wel degelijk en worden met de FMCG-app Fearless Leader van Avento in de markt gezet.