3 voordelen van een mobiel CRM-systeem in retail

Snel je klantengegevens checken, de voorraad beheren of je agenda raadplegen zonder je winkel te verlaten? Met een mobiel CRM-systeem is het allemaal mogelijk. Je beschikt te allen tijde over cruciale informatie om je marketinginspanningen te stroomlijnen en je verkoop te maximaliseren. En dat vanaf je mobiele telefoon of tablet.

3 voordelen van een mobiel CRM-systeem in retail

Je klantrelatiebeheer raadplegen waar en wanneer jij wil? Dan is een mobiel CRM-systeem onontbeerlijk. Ben je in de retail actief, dan zijn je computer en je bureau niet altijd bereikbaar. Met een mobiel CRM-systeem heb je toch toegang tot de noodzakelijke informatie.

Wees je klanten beter van dienst

Met een mobiel CRM-systeem verbeter je in de eerste plaats de dienstverlening voor je klanten. Je hebt altijd en overal toegang tot de meest actuele informatie over je aan- en verkopen, voorraden, leveranciers, ook als je niet achter je computer zit. Geplaatste bestellingen kunnen via een mobiel CRM-systeem ook onmiddellijk worden doorgestuurd, wat de wachttijd voor je klanten aanzienlijk inkort. En een sterke service, daar komen klanten graag voor terug.

Verhoog de efficiëntie van je medewerkers

Niet alleen je klanten doen hun voordeel met jouw mobiel CRM-systeem, ook je eigen personeel zal vlotter werken. Je sales, bijvoorbeeld, zijn niet langer van de wereld afgesneden van zodra ze zich op de baan begeven. Zelfs in de wagen hebben ze toegang tot alle informatie die ze nodig hebben. En dat vertaalt zich ook in je verkoopcijfers, want een salesmedewerker die méér tijd heeft om zich bezig te houden met verkopen, zal ook betere resultaten voorleggen.

Een mobiel CRM-systeem voor elk toestel

De meeste mobiele CRM-systemen zijn beschikbaar voor zowel Android als iOS en Windows. Je medewerkers kunnen dus vanop hun eigen toestel alle data consulteren. Bovendien kan het systeem zo worden aangepast aan de individuele noden van jouw winkel of zaak (voorraadbeheer, prijsbepaling en andere info) voor een optimale gebruikservaring en efficiëntie.

Wilt u graag alle voordelen van een mobiel CRM-systeem voor uw bedrijf ontdekken? Neem dan vrijblijvend contact op.